Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynaziantyue

Czy jest tu ktoś interesujący z kim można by porozmawiać

Polecane posty

też kiedyś wleciałam na szklane drzwi, do tej pory mam bliznę na ręku :) innym razem przechodziłam przez ogrodzenie przedszkola, jedna noga najpierw, potem druga, a potem fikołek w tył i jeb na łeb :D albo innym razem wyszłam z przedszkola z koleżanką i jej siostrą, niedługo później moja mama chciała mnie odebrać więc przedszkolanka powiedziała jej z kim poszłam, i moja mama dorwała mnie pod ich blokiem, a ja na nią z mordą, dlaczego tak późno po mnie przychodzi :D w życiu bym nie chciała mieć takiego dziecka, jakim ja byłam :D

Hehehe no bo serio później chodził za nią i "będziesz ze mną chodzić" :D Pamiętam to jak opowiadał "jaka ona ciepła była i miękka " :D Oglądałam yattamana i czarodziejkę z księżyca ;) To drugie do dzisiaj na YouTubie oglądam czasem :)

jeszcze paietam magiczne zwierciadelko:D i taka bajke..ze dziewczynce wyszla inna dziewczynka z ksiazki i wszyscy mysleli ze one sa siostrami. i czarowaly razem..ale nie moge sobie przypomniec tytulu..

O ja pierdole faktycznie która to już godzina :D Anty Podobne do Twojego.. bujaliśmy się na huśtawkach i kto wyżej i kto z wysokości wyskoczy. Jakoś się zaplątałam i spadłam będąc nie z przodu tylko tak na tej wysokości co ktoś mnie pchnąć powinien :O Chyba przez tydzień miałam piach w zębach :O

Gość ja mam....
no ja uwielbialam czarodziejke z ksiezyca! ogladalam obsesyjnie kazdy odcinek ale cubassy nie lubilam "jaka byla mokra i ciepla! buaahah :D:D koles wymiata!

Mi coś mówi czarodziejskie zwierciadełko, ale nie pamiętam dokładnie.. kurde było tych bajek na polonii trochę.. a później pamiętam bajki na tvn już, akurat leciały w porze obiadowej zawsze. Nie pamiętam jak ta ramówka się nazywała ale oglądałam codziennie ;) brudny harry tam leciał i jakieś japońskie jeszcze

Gość ja mam....
pamietam ze w owym czasie leciala jeszcze bajka tytulu nie pamietam ale rozgrywala sie bodajze w gorach i oni tam na nartach wciaz jezdzili, japonska chyba byla. Byl tez taki fajny serial juz troche pozniej "po drugiej stronie lustra" bardzo lubilam ten serial!

to tych bajek nie pamietam juz. jezu ja na prawde bylam glupia..przypomnialo mi sie jak bylam mala..jeszce byly te stare pieniadze...i poszlam do woznej zey mi rozmienila( tak jakby 10 zl zamienic po 10gr..tyle ze w papierkach). myslalam ze teraz mam wiecej..

Spoczko jeszcze muszę bro wyzerować ;) A seriale pamiętacie " moje tak zwane życie" "cudowne lata" ? "po drugiej stronie lustra" też pamiętam

Gość ja mam....
Dobranoc Blondynko dobrej nocy papa 🌻

z tych co podalas to tylko cudowne lata pamietam ale tylko z tytulu..o czym byl to juz nie wiem. aaa jak sie nazywal ten film w ktorym gral taki chlopiec z zespolem Downa..Corkie mial na imie.

Gość ja mam....
no cudnowne lata pamietam!! a taki serial co lecial z takim chlopakiem z zespolem downa co w czolowce spiewali beatlessi? "obla di obla da life goes ooonn na na na na" :D jak sie nwzywal?

O jeszcze Roseanne oglądałam i fajnie bo teraz też to leci, oglądałam też latający cyrk Monty Pytona i opowieści z krypty :)

Gość ja mam....
haha ratowniczka ;) :D

Gość ja mam....
monthy pytona nie lubie kompletnie nie moj klimat, za to roseanne jasia fasole i kochana żakietowo-bukietową z co ludzie powiedza i owszem :D do dzis powracam do tych seriali i sie z nich smieje ;)

Gość ja mam....
opowiesci z krypty rowniez sie ogladalo a ten corky to pamietam ze sie nawywal pozwolcie ze spolszcze - Korki Taczer :D:D