Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się chroni własne dzieci

59-latek uwiódł 17-latkę i został wykastrowany! :D

Polecane posty

Gość tak się chroni własne dzieci

Ojciec dziewczyny kazał mu zostawić jego córkę w spokoju, ale zboczeniec dalej chciał moczyć kutasa czując się bezkarnie. Ojciec musiał sam zadziałać żeby już więcej jego dziecka zboczeniec nie tknął. Nie chciał staruch po dobroci zostawić dziewczyny to teraz ma za swoje i nie będzie mógł fizycznie nawet dziwki wyruchać. Niestety ojcu dziewczyny grozi do 3 lat więzienia za wykastrowanie śmiecia! Jakby moją córkę sprowadzał taki śmieć na złą drogę to to samo by go spotkało. Mogę odsiedzieć 3 lata, a nawet więcej nic nie robić na koszt podatników i sobie wyjdę, a kutasa nikt już staruchowi nie przyszyje. Pierwszy raz sprawiedliwości stało się zadość. Myślą takie staruchy, że jak coś prawnie dozwolone to mogą robić co chcą. Jest jeszcze ludzka moralność i na szczęście nie każdy ojciec to cipka, która będzie się godzić na to żeby "chłopak" córki był w jego wieku. Oby więcej takich bohaterów. Zagrożenie należy likwidować. Zboczeńce do kastracji, mordercy naszych dzieci tak samo powinni zostać zabici. Zero litości dla śmieci. Nie będą staruchy młodym dziewczynom w głowie mącić. Nie każda ma pieniądze na to co koleżanki i potem jest dla takich "wujków" łatwym celem. Młody człowiek nie wie jeszcze do końca co robi, ale stary pryk wie doskonale i należy ich porządnie nastraszyć. Jeden z drugim zostanie wykastrowany to trzeci pomyśli nim zacznie się dobierać do dziewczyny w wieku swojej córki. Jak moje dziecko zacznie uwodzić staruch to wiem co zrobię.

Gość Prawda jest taka, że jak
samemu się nie obronisz to nikt ci nie pomoże. Facet został unieszkodliwiony na amen, a tak to dalej by latał za nastolatkami. Od razu świat staje się lepszy jak jednego dewianta jest mniej.

Gość Prawda jest taka, że jak
Tylko, że zawsze jest ryzyko, że starzec się wykrwawi na śmierć i wtedy kara będzie wyższa.

Gość hxhxhhx
cwelu jebany 17 lat dziewczyna moze legalnie za maz wyjsc i zwiazek z nia jest w Polsce calkowicie legalny.

Gość hxhxhhx
to co bys wolal zeby twoja corka puszczala sie z jej rowiesnikiem ktory ma takie samo gowno pod nosem jak ona? Ja mam 24 lata i uwazam ze fakt taka roznica wieku to przesada, ale jak oboje sie na to godza to cos takiego jak ten ojciec zrobil to znaczna przesada, mam nadzieje ze to marne prowo.

Gość Hahahahaha!
To prawda. Sprawdziłem. Ten bohater co wykastrował faceta to 47-letni Helmut S. Jego córkę brał facet starszy od ojca. :D :D :D :D Ale już na szczęście nie weźmie nikogo, bo nie ma czym. :D :D :D :D

Gość do hxhxhhx
Nie wtrącaj się do czyjejś córki. Twoją sobie może posuwać nawet pies, ale ja nie będę się godzić na takich uwodzicieli.

Gość do hxhxhhx
I pewnie, że bym wolał żeby miała rówieśnika. Nie mojego rówieśnika, tylko swojego żeby była jasność. To normalna kolej rzeczy, że dziewczyny i chłopcy w podobnym wieku się ze sobą spotykają. Nie gadaj mi tu o dojrzałości niektórych dziewczyn ponad wiek, bo ten stary facet nie był na pewno dojrzały i dlatego dostał za swoje. By był to by zostawił dziewczynę w spokoju.

Gość do hxhxhhx
Zobaczymy czy jak np. dziadek kolegi zacznie zalecać się do twojej córki to będziesz taki zachwycony. Teraz łatwo ci pisać, bo nie wyobrażasz sobie takiej sytuacji.

Gość lllllllllllllllllk
:)

Gość o,ferma,
trzeba się było zajmować porządnie wychowywaniem córki to by się z 60 letnim dziadem nie puszczała. siłą jej przecież nie wziął.

Gość do o,ferma,
To dorosły powinien być mądrzejszy i dać spokój dziewczynie!

Gość kjnjnkj
ona jest seksualnie dojrzala i moze sypiAC z autobusem arabow! ojciec niezrownowazony chyba ze to byl gwalt