Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nenaaaa

przyjaciel do seksu

Polecane posty

Gość nenaaaa

Witam wszystkich! Mam problem bo spotykam się z chłopakiem raz w tygodniu ( moja przyjaciolka twierdzi ze tylko do seksu) ja sie zakochałam w nim, on nie chce teraz związku, ale powiedział ze jak się już zdecyduje to bedziemy razem bo mu sie podobam etc. codziennie piszemy ze sobą, mowi mi że tęskni, ze chce się spotkac etc. nie wiem co mam zrobić, wszyscy mi radzą ze to jest bez sensu etc. do mnie niestety to niedociera... jak jesteśmy razem to jest wspaniale, czuję się jakbyśmy byli razem... co wy o tym sądzicie?! pozdrawiam ! :)

On nie chce być z Tobą tylko Ci mydli oczy słodkimi słowkami - żebyś nie zerwała z nim kontaktu - bo wtedy on straci darmowy seks.

Gość nenaaaa
tak czasem sie widujemy czesciej... ale on sie jeszcze uczy i pracuje na dodatek.... nie wydaje mi sie zeby mnie tylko chcial do seksu.

Gość nawet taniej
Test jest prosty- powiedz mu ze z przyczyn zdrowotnych przez 2- 3 tygodnie nie możesz się kochać. Zobaczysz czy dalej będzie zainteresowany spotkaniami.

Gość nenaaaa
Myśle ze tak bo nie zawsze się kochamy jak jestem u niego... :)

Gość nenaaaa
Bo to zależy tylko ode mnie :).

Gość 60 cm
Przydałby mi sie taki przyjaciel:)

Gość nenaaaa
:D :D :D

jak nie szukasz nikogo na siłę to możesz to ciągnąć byle byś sie nie uzależniła od gościa i nie dała wykorzystywać.

Gość nenaaaa
tzn ja z nim chce byc, tylko nie wiem co on do mnie czuje bo coś napewno... zeby nie było ze tylko seks i seks bo tak nie jest. jak juz pisałam jak jestesmy razem to on sie zachowuje jakbysmy byli razem , jest czuły etc. :) :)

Gość nenaaaa
:D jednak ja bym chciala wiedziec co powinnam ( a czego nie ) zrobic zeby z tego wyszło coś poważniejszego. :)

Gość nenaaaa
oczywiscie chodzi mi jak mam sie zachowywać , może faktycznie cos nie tak robie... nie mam pojęcia... :(