Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michau_wro

Zakochalem sie i co dalej?

Polecane posty

a co o niej wiesz poza tym, że jest piękna i miła? znasz trochę jej sytuacje w związku? ma męża czy tylko chłopaka? jest z nim szczęśliwa, jak on ją traktuje czy o nią dba i co mógłbyś Ty jej zaoferować?

Gość Michau_wro
Ona już nie jest dziewicą. A ja jestem prawiczkiem.

Gość Michau_wro
Czy mam jej wysłać smsa: "Nie tylko pszczółki bzykają. Ludzie też." ?

Gość trudno ci tu
Skoro pare razy ja w zyciu widziałes i jestes z nia na dzień dobry to to nie jest miłośc tylko zauroczenie.Tak naprawde ja nie znasz nie wiesz jaki ma charakter jakie ma wady i jakie zalety.To ze jest ładna,miła i sympatyczna ze odpowiada Ci z usmiechem dzień dobry to nic nie znaczy.

Gość Michau_wro
Ona ma słodką mniamuśną pipke

Gość Michau_wro
Mamy wspolnego znajoemgo i bardzo pozytywnie sie o niej wypowiada. No wlasnie z tymi szansami to jest roznie. Wydaje mi sie ze za wysokie progi jak dla mnie - ja jestem przecietnym z wygladu czlwoiekiem, a Ona jest bardzo atrakcyjna. Co jej moge zaoferowac? Chyba caly swiat moglbym jej do stop rzucic. Moge zapewnic jej byt, poswiecac caly swoj czas i w ogole... Ona nie jest zamezna, ma chlopaka, nie wiem ile z nim jest - co najmniej 2 lata. Problem jest taki, ze moze ja troche idealizuje... sam nie wiem. Gdybysie ja zobaczyli, wiedzielibyscie o co mi chodzi....

Gość Michau_wro
Z drugiej strony jej facet te jest przecietny, nie jest super przystojniakiem, wiec widac, ze Ona nie patrzy przez pryzmat wygladu raczej...

Gość Michau_wro
Nawet nie wiem, czy jej chłopak pozbawił ją dziewictwa ? :(

Gość Michau_wro
Mogę jej zaoferować mojego olbrzyma - mam aż 12 cm jak mi stoi.

Gość Michau_wro
Oczywscie wszystko o prawictwie i dziewictwie pisal podszyw.

Gość Michau_wro
Ja już ruchałem w agencji. Czy mam jej to powiedzieć ?

Gość Michau_wro
Podszywie... pisze do Ciebie jak do czlowieka... Czy naprawde dla Ceibie to jest smieszne? Naprawde musisz mnie wysmiewac?

Gość trudno ci tu
jeśli masz jej numer telefonu to napisz sms..ze nie ukrywasz ze bardzo ci sie podoba i czy istnieje jakakolwiek szansa zeby sie z nia spotkac.Jesli nie masz jej telefonu to moze zdobadz go przez tego znajomego,albo przez niego sie dowiedz jak ona Ciebie odbiera,i czy w swoim zwiazku jest szczesliwa,zakochana..

Gość Michau_wro
No chyba masz racje... Juz kilka razy probowalem poprosic o to kolege. Tylko, ze ja sie boje ze sie ywglupie. Ona, z wygladu - idealne wymiary, usmiech zawsze na twarzy, hipnotyzujace spojrzenie... A ja - jestem tylko wysoki i dosc dobrze zubdowany... Przystojny specjalny nie jestem, niby nic mi nie brakuje... a jednak...

Gość Michau_wro
czy moge tak napisać:? Kiedy się spotkamy ? słyszałem, że takie coś kobieta zawsze odbiera jako spotkanie na seks

Gość Michau_wro
podszywie... nie chodzi mi o seks wiec daj sobie spokoj. Choc, gdybym mial mozliwosc przezyc nia cokolwiek, to chyba byloby to spelnienie marzen

Gość trudno ci tu
jesli z 11.15 to nie podszyw to nigdy w zyciu tak kobiecie niepisz.. "kiedy sie spotkamy" od zaraz masz przechlapane jesli tak napiszesz.

Gość Michau_wro
Nie, nie. oczywsice podszyw!!!!!!

Gość Michau_wro
11:18 podszyw, dlaczego nie moge pisać o spotkaniu?

Gość Michau_wro
11:15 to ja pisałem a nie podszyw

Gość Michau_wro
Kurwa mac! Przestancie podszywy, czemy niszczycie mi topik, nie chodzi mi o seks, nigdy bym tak jej nie napisal. Dajcie spokoj, prosze...

Gość trudno ci tu
mi sie wydaje ze mógłbys zrobic tak.. masz konto ta nk,wiec napisz do niej zapoznawczego meila.SMS to zły pomysł bo moze go przeczytac jej facet i bedzie miec sajgon. Napisz jej cos co pozwoili sie jej zorientowac ze Ty to Ty. Napisz ze znamy sie tylko z widzenia,ale ty od dawna jestes zafascynowany nia jako kobieta i ze gdyby istniała jakakolwiek szansa na poznanie sie blizej to byłbys najszczesliwszym facetem na tej ziemi.

Gość Michau_wro
Ona raz położyła dłoń na moim fiutku. Wyczuła przez spodnie że mi stoi i sie uśmiechneła.

Gość Michau_wro
Chyba tak zrobie... Ona jest tak piekna. mam jej jedno zdjecie sciagniete, pokazalem przyjacielowi, bo byl na gg przed chwila, on jej nie zna i powiedzial mi: raczej nie masz szans. No zalamka

spróbuj się do niej troszkę "zbliżyć" lepiej ją poznać na początek jako koleżankę, może poproś znajomego, żeby zorganizował jakieś spotkanko na którym moglibyście spokojne porozmawiać a dopiero później zastanów się co do niej czujesz i czy masz jakieś szanse

Gość trudno ci tu
no wiesz nie twojemu koledze oceniac czy masz szanse czy nie.Nie dowiesz sie jak nie sprobujesz,moze akurat okazac sie ze dziewczyna patrzy nie tylko na wyglad ale i na wnetrze,które ty mozesz miec bogate.Niewiem jak wygladasz ,ale jesli jestes przecietny to moze akurat. Masz uszy,nos,zeby,jestes wysoki dobrze zbudowany czyli ogólnie OK! Oczywiscie to kwestia gustu,ale czasami wystarczy mic te COS a reszta niewazna.

Gość Michau_wro
zbliżyć, to niemożliwe, jestem wstydliwy i nigdy nie rozbiore sie przed kobietą

Gość Michau_wro
Kicia, dzieki za rade. Ja jestem tak zakompleksionym facetem, ze szok. Czekajcie, pisze do niej wiadomosc... raz sie zyje, zaraz skopiuje to co do niej napisalem.

Gość Michau_wro
Czy podczas naszego pierwszego spotkania mogę ją rozebrać do naga ??