Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michau_wro

Zakochalem sie i co dalej?

Polecane posty

Gość Michau_wro
Proszę nie zwracać się do mnie przez ty.

Gość Michau_wro
Czy podczas pierwszego spotkania mogę jej rozpiąć bluzkę ?

o, juz sie zaczrnilem. zdjecie dodalem ja, ruchac jej nie chce, rozbierac ani nic w tym rodzaju. bye podszywy

Juz, przepraszam, musialem dojsc do tego, jak to zrobic :) Jeszcze vraz podaje link http://www.voila.pl/308/yxn94/?1 Poza tym, Ona nie pracuje w agencji, nie mam zamiaru zadawac jej sprosnych pytan itp. Sekretarka tez nie jest, przynajmniej nie ja to pisalem.

Gość jakaś kobieta.
słyszałam że tylko geje mają czarne nicki

a więc jeśli już Ci odpisała jeśli zwróciła na Ciebie wcześniej uwagę to może zaproś ją na jakąś kawę, żeby się spotkać i porozmawiać oczywiście w czystko koleżeńskich relacjach... napisz jej coś nie każ jej czekać

Gość purchawka 1
michau, jesteś gejem?

oK, napisze: To moze w ramach poznania sie, zaprosze Pania na kawe? Ewentualnie spacer :). Wybor oczywiscie, bedzie nalezal do Pani. Mi pozostaje czekac. Pozdrawiam. oczywiscie poprawie bledy przed wyslaniem

Olej prowokatorow - teraz sie beda rzucac bo zabawe im popsules :) Ja bym poki co nie zapraszala na kawe, mogloby byc niezrecznie. Lepiej troche porozmawiac przez neta, poznac sie. Przy okazji zweryfikujesz swoje zdanie na jej temat, zobaczysz jaka jest na prawde.

hehe koniecznie :) daj znać co odpowie bo sama jestem ciekawa co z tego wyniknie

Gość tru tu tu tuuuuuuuuuuu
jesteś homosiem?

Gość tru tu tu tuuuuuuuuuuu
up

No dobrze ze jednak poczekalem na wasze rady. To moze jej sie przedstawie, cos w stylu: Witam ponownie, Zatem sporobuje przyblizyc Pani moja osobe. Nazywam sie Michał, mam 28 lat i pracuje w (XXXXX). Pierwszy raz zobaczylem Pania w (xxx) i wtedy juz mnie Pani zaintrygowala. Nie ukrwam, ze uwazam Pania za niezwykle piekna kobiete, lecz nie tylko to jest powodem checi poznania. Ale mialo byc cokolwiek o mnie... Chetnie poznaje nowych ludzi :). Mam nadzieje, ze nie dobierze Pani moich slow jako nietakt.

Gość trudno ci tu
nie zapraszaj jej na razie na kawe itp.poklikaj z nia na necie

Gość trudno ci tu
to co napisałes jest OK ale ja bym wykresliła zadnie...chetnie poznaje nowych ludzi:-)...

trudno ci tu ->No tak zrobie, nie chce wyjsc na jakiegos desperata :) Zastanawia mnie tylko jedna rzecz... Ona wydaje sie byc perfekcjonistka. Wyraza sie bardzo... hhh poprawnie, zawsze wyglada jakby wyszla prosto od wizazysty (czy kogo Wy tam macie :P ), zawsze jest usmiechnieta. Czy to wynika z tego, ze jest bardzo szczesliwa w zwiazku, czy to taki typ czlowieka po prostu? Czy moze jest tak perfekcyjna, ze az "sztywna" . Jak Wy Panie to odbieracie?

Gość dryndusia pulaska
Czy chcesz ją wywieźć do burdelu za granice?

To juz lepsze, ale nie staraj sie tak mocno podkreslac jak bardzo nia jestes zauroczony. Ona to juz wie, a pamietaj, ze ma partnera ktory moze to przeczytac i bedzie to koniec znajomosci.

Przy okazji, moze byc i jednym i drugim, aczkolwiek szczesliwi ludzie maja wiecej energii, a usmiech raczej nie jest czescia bycia perfekcjonista. Wiec raczej jest szczesliwa.

Gość Beaxata
Taaaak, po pierwsze napisz, że obgadujesz całą sprawę na kafe i zamieściłeś jej zdjęcie (co z tego że część?) żeby każdy zbok miał radochę... Ucieszy się...

Fawila, za pozno przczytalem - poszlo... No nic, poczekam na rozwoj wydarzen :) Bo ona zawsze jest taka usmiechnieta, a jednak ma taki jakby diabelski usmieszek. no nie wiem, az sie zasmialem, jak z nia wtedy rozmawiawialem, z tego usmieszku wlasnie.

No ok, ok, troche komplementow kazda kobieta lubi :) Usmiechnieci ludzie sa szczesliwi. Przy okazji, zwroc uwage czy wspomina o swoim chlopaku. Zazwyczaj osoby bedace w szczesliwych zwiazkach mimochodem wspominaja o partnerze.