Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msuze wiedziec musze wiedziec

Ile kasy jest za rozliczenie pita???????????????

Polecane posty

Moja siostra powiedziała mi, że da mi w prezencie swój zwrot z pita. Ale nie chce mi powiedzieć ile tej kasy będzie miała. I mnie bardzo to ciekawi... ona pracowała przez ostatni rok i zarabiała 2200miesięcznie. Czyli przez rok miała 26400zł. Może mi ktoś pomóc dowiedzieć się ile tych pieniędzy będzie mogło byc. Bo kasa ma przyjść na dniach.. i bardzo bardzo jestem ciekawa:P:P

Zależy :O Każdemu tam inaczej wychodzi, zależy od składek jakie pracodawca odprowadza i takie tam różne, może odliczać coś sobie dodatkowo ( nie wiem jak teraz ja kiedyś np internet odliczałam , dziecko można odliczyć - taki dodatek nie pamiętam jak to się tam nazywa)

a za co mialaby dopalacic niby? legalnie te pieniadze zarabiala i podatki odprowadzala

ona dzieci nie ma... no to taka minimalna kwote mi podajcie , bo kazdy grosz mnie ucieszy :P

Gość ja mam syna na utrzymaniu
to mam zwrotu ponad tysiąc zł + internet, parę gorszy będe miała:D ale mój starszy syn np musi dopłacic 122 zł, bo nie zawsze jest zwrot

Gość ja mam syna na utrzymaniu
czasami podatek jest źle obliczony stąd niedopłata

Twoja siostra powinna zostawic sobie kopie pit - tak jest napisane jaki bedzie zwrot lub ile trzeba doplacic

Gość bukaaa
To zależy, co odliczyła. Najprawdopodobniej internet, ale to zależy, ile płaciła. Mogła tez odliczyć jakies darowizny, ale tego nikt ci nie powie.

a ile ty masz lat? Bo z twojej wypowiedzi wynika,ze chyba myslisz,ze kazdy ma tyle samo zwrotu...

No to coz to musze cierpliwie poczekac... mam nadzieje ze nie bedzie nic doplacala.

pauula ja nie znam sie na pitach sama jeszcze nie rozliczalam sie mam 13 lat i siostra chce mi dac prezent. Rodzice beda miec duzo wiecej, bo oni wlasnie na nas sie rozliczaja, a maja 3 uczacych sie dzieci. A ona nie ma nikogo wiec wiem, ze bedzie mniej, ale zastanawialam sie ile.. ze mozna jakos to na chlopski rozum określic

Gość bukaaa
Nie da się tego na chlopski rozum okreslić. Jeżeli pracowała normalnie na etacie, to pracodawca odpowadzał podate i wtedy nie ma żadnego zwrotu/dopłaty. Zwrot masz z odliczeń czyli - jeżeli masz internet, to odliczasz z niego 18%, jeżeli robisz darowizny, to podobnie. Nikt ci tego na podstawie twoich wpisów na forum nie określi.