Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgygyugygthuiuihhiuhoi

POMÓŻCIE - ODPOWIEDZCIE MI CHOCBY JEDNYM CZY DWOMA SŁOWAMI.

Polecane posty

czy jesli zrobie test dzis po południu a nie jutrorano, to wyjdzie pozytywny jesli jestem w ciazy? chodzi mi o to ze ostatni okres mialam od 28.01 do 05.02. pierwszy test zrobilam 15.03 rano, bo juz mnie cos zaniepokoilo i wyszedł negatywny. od tego czasu sie nie kochalam. czy jesli zrobie dzis test po południu to mi wyjdzie jesli bym byla w ciazy? W koncu juz kwiecien a ja nie wytrzymam do rana.

Gość każdy test po dniu
spodziewanej miesiączki można robić o każdej porze dnia. Więc rób.

Ja robiłam nawet wieczorem i wyszedł. Ogólnie ten 15 powinien już wyjść przy regularnej miesiączce. Może idź na test z krwi to 100% pewności

no to zrobie, ide zaraz kupic. dzięki blondynka:) no ostatnio mialam regularne. ostatni raz spoznił mi sie 3 lata temu 2,5mies przez stresy. nie mam kasy na beta.

Ona nie jest strasznie droga ( zależy gdzie) jak test Ci nie wyjdzie to zaraz 3 będziesz robić to już byś na bank bete w tej cenie zrobiła i masz pewność :)

a jak to sie dokladnie nazywa? beta hcg? w zyklym laboratorium to zrobie? a Ty bedziesz miała maluszka?:)

wyjdzie o każdej porze,jezeli jest po terminie @. ja robiłam o 16,spózniała się pierwszy raz :)i efekt biega mi teraz po pokoju :)

hehee ide na miasto:)

Ja już mam dużego malucha ;) Tak Beta hcg. Czy w całkiem każdym to nie wiem. Ale teoretycznie w każdym powinni pobrać Ci krew i odesłać do odpowiedniego na badanie tylko wynik będzie później ( prawdopodobnie jutro lub powiedzą Ci gdzie możesz dzisiaj odebrać - u mnie jak jakoś do godziny 12 albo 13 to wynik w tym samym dniu )

dzięki Wam do usłyszenia

Mam juz test. zrobie go jak tylko poczuje potrzebe fizjolog.. :P

Blondynka---> zrobiłam, wyszedł mi negatywny... więc co ze mną jest nie tak? już się spóźnia ponad miesiąc. Czułam, że nie jestem w ciąży, to znaczy od początku to wykluczałam. Teraz martwię się o swoje zdrowie. Muszę się zapisać do lekarza. Chociaż ostatnio martwiłam się moją sytuacją finansową to może to przez stres..