Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska?????

Bole owulacyjne a ENDOMETROZA.

Polecane posty

Gość ciekawska?????

Dziewczyny czesto mam bole owulacyjne roznie intensywne i trwaja 3,4 dni oczywiscie co miesiac inaczej sa cykle, ze daja popalic a od kiedy siegne pamiecia tak juz mam. Zaznacze ze, nie mam okresow bolesnych a staram sie o malenstwo i wyczytalam ,ze takie bole moga byc przyczyna endometrozy. Czy wiecie cos na ten temat?,

Gość ciekawska!!!
hejka dziewczyny.....chodze regularnie do ginek. i nidy mi nic takiego nie zasugierowal, ale wiadomo, ze to trzeba zawsze im podpowiedziec. Jak mozna stwierdzic ta chorobe i jak jest ktos kto ja ma to jakie daje objawy, ale nie te ksiazkowe tylko w waszym przypadku?

Gość vacumvacum
Hej;)ja dowiedziałam sie ze mam ta chorobe gdzy zaczelsmy starac sie o dziecko i nie wychodzilo,badania hormonow ok,droznosc jajowodow ok, nasienie ok itd dopiero laparoskopia diagnostyczna,ktora jest jedynym badaniem stwierdzajacym endometrioze wykazala ze ja posiadam ale w malym stopniu,zaszlam w ciaze 3 miesiace po zabiegu jak odpuscialam:)Ja takze mialam bole owulacyjne i to zawsze czasem od srodku cyklu tak do miesiaczki caly czas brzuch mnie pobolewal,dodatkowo w pozycji tylnej podczas seksu takze czulam dyskomfort, u mnie to byly glowne objawy.