Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jente

Wasze najbardziej oryginalne miejsce na seks ;)

Polecane posty

Gość adwefrgfgfhh
cmentarz :P

Gość była salka katechetyczna
taka przy kościele

ta salka była też blisko dyskoteki a że nie mieszkaliśmy wtedy razem.. tak wyszło

Gość nbnbnnbnbnbnn
Basen , prosektorium , pociąg, autobus , krzaki nad Wisla w Warszawie - polecam :P , przymierzalnia w sklepie, dach wieżowca

Gość pewnie długo tempa ruro
ten temat juz tu był. poszukaj w wyszukiwarce. :P

Gość środek ronda
na środku dużego ronda :)

No to fajne miejsce ;) Mój seks inny niż inne, był w powstającym bloku, pełno kurzu, pyłu, trochę niewygodnie :D Na dachu, chłodny wiatr, cudowny widok oswietlonego noca miasta, a na dole ludzie i samochody na jednej z głownych ulic ;) Faaajnie bylo.

sex na dachu możecie obejrzeć na pudelku:)

Gość to z tym arabem na tym dachu
?

Gość remiza osp, aquapark w
polkowicach, a dokładniej jakuzi, moje miejsce pracy w biurze mojego kochanka (pracuję w budżetówce)...jakaś budowa,, teraz już mieszkają tam ludzie...

Gość Smutna-serenada
Ja to robilam w miejscach takich jak: przyczepa (taka otwarta) samochodu zaparkowanego wieczorem na parkingu w miescie, Ocean indyjski, jacuzzi na zewnatrz wynajetej chatki (gdzie na dobra sprawe latwo nas bylo zobaczyc), klatka schodowa w bloku, samochód zaparkowany w lesie (albo na masce tego samochodu), oczywiscie toalety w róznych miejscach publicznych, W domu (w kuchni, na schodach, na sofie, a wannie, pod prysznicem itp).

Gość aha i achhhh
no i pomyśleć, ze ja potem się w takich miejscach kąpię, albo wchodzę do jacuzzi :o wstrętni jesteście, życzę wam też, żebyście pływali w spermie obcych ludzi :o

Gość ZHSaouddsd
to, to jeszcze nic, pomysl ze ta brudna woda basenowa wlatuje do srodka, bleeeh a potem cipy grzyba nie moga wyleczyc

Hehe to nie jest wątek o tyyyyyyyyym. Ale na innych normalnych osób, ten Arab jest moim stałym chłopakiem od dłuższego czasuuuuuuuuu. Eh. Możesz tylko zazdrościć udanego życia seksualnego :P

Gość Smutna-serenada
Jesli chodzi o Jacuzzi to chatke mielismy wynajeta na 5 dni i nie wyobrazam sobie nie zaliczyc seksu w jacuzzi. A rano przychodzil gostek z chotelu, jakies chemikalia do wody sypal, rury jakies tam wkladal i ta woda sie tak przez pare godzin filtrowala, wiec nie sadze, zeby jakis plemniczek mial szanse przezyc jeden dzien a co dopiero do nastepnych ludzi przyjazdu. A ci co tak mysla higienicznie zanadto to jacys nudni ludzie.

Nie wiem Ty masz jakiś problem z głową? Z kołyski wypadłeś? czy zamieniłeś się rozumem z 5latkiem? To jest mój chłopak, partner, były i przyszły.

Gość Zuzanna Ameliiia
Skoro znasz srodowisko arabskie to na pewno wiesz ze porzadna dziewczyna nie wspolzyje u nich przezd slubem - szczegolnie u Arabow to sie liczy.W niektorych krajach muzulmanskich jest zakaz rozmawiania z kobietami , ktore nie sa w rodzinie. Tam nie ma czegos takiego jak "chlopak" Jak by potraktowal tak jakas Arabke jak ty mu pozwalasz sie traktowac to jej brat lub ojciec mialby obowiazek go zabic dla ratowania honoru rodziny. Udany seks - na pewno .U siebie przed slubem mialby szanse na koze. Malzenstwo byc moze tez. W koncu paszport EU to jest cos. Ale nie opowiadaj mi o szacunku do europejek co sie puszczaja przed slubem. U nich jest opstrzej niz w katolicyzmie. Zapytaj swojego "chlopaka" co by zrobil gdyby jego siostra byla taka dziewczyna Polaka jak ty jestes jego i tez miala z nim seks.

Gość Smutna-serenada
Ci co najbardziej krytykuja to jakies nudne typy bez wyobrazni i do tego do kitu w sprawach lozkowych...

hehe smutna-serenada popieram! ;) Znam srodowiesko arabskie lepiej niz Ty:) to na pewno. Tak samo bylo kiedys u nas w PL seks przed slubem był czyms zlym, ale to się bardzooo zmienilo :P Tak samo jest w krajach arabskich, ludzie czy wy myslicie ze ONI sa 100 lat za murzynami?? Dajsie spokoj, nie zyjcie stereotypami. Tam kobiety!!! arabskie, normalne kobiety takie jak my! maja normalne zwiazki i seks przed slubem!

Gość Smutna-serenada
Jente, nie kojarze Cie (ostatnio nie mialam za wiele czasu na kafe) i nie znam szczególow Twojego awiazku z owym Arabem, ale to co BSA i Zuzanna wypisuja to zenada jakas normalnie. Moja mama w kraju arabskim pracowala kiedys przez rok i opowiadala mi jakie tam kobiety sa cnotliwe. Nosza burki, wiec nie wiadomo kim sa, ida i uprawiaja seks z roznymi facetami a przed slubem robia rekonstrukcje blony dziewiczej. A po slubie maja kochanków i w bialy dzien chodza do nich do domów jak maz jest w pracy poprzebierane w te swoje burki, wiec nikt ich nie rozpoznaje.

Ja zazwyczaj udzielam się tylko w 1 wątku :) tylkooo dziś znowu dużo się uczę, dlatego dużo czasu tu spędzam :) Oczywiście, że tak. Więc to, że one są takie cnotliwe to bzdura, to jest każdego indywidualna sprawa, przecież to, ze nie czeka z seksem do slubu nie oznacza, że jest dzi***. Eh jestem załamana poziomem niektórych Polaków.

Gość Zuzanna Ameliiia
To popros swojego "chlopaka" zeby swoja siostre jakiemus Polakowi jako dziewczyne podsunal. Zobaczysz co wtedy powie. Zabojstwa dla honoru sa zjawiskiem znanym w dzisiejszej Europie. Wlasnie w ukladach z muzulmanami. To nie jest zaden wymysl. To jest bardzo powazna czesc przestepstw . Tak samo jak wysadzanie w powietrze europejskich centrow, pociagow czy budynkow. Chcesz jechac do niego to jedz. Ale sprowadzanie ich tu powinno byc karalne.

Rozmawiałam z nim o tym, powiedział ze to nie jest jego problem, jesli ona ma byc szczesliwa to niech bedzie z kim chce. I co jeszcze?

Gość szalona...
w windzie z miloscia mojego zycia-M-:)