Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jente

Wasze najbardziej oryginalne miejsce na seks ;)

Polecane posty

Rozmawialismy o tym, powiedzial, ze moze sobie byc z kim chce, zeby tylko byla szczesliwa. No i co?

Gość Smutna-serenada
BSA - wybacz, ze sie wtrace, ale masz nieco zasciankowe podejscie. Z Twoich wypowiedzi wynika, ze glupie kobiety po prostu oddaja sie facetem i tylko Ci faceci czerpia z tego korzysci. Chcialam Cie poinformowac, ze my tez czasem cos z tego seksu mamy. Szczególnie jesli facet wie jak kobiete zaspokoic, lubi ja piescic oralnie i stawia sobie za punt honoru doprowadzic ja do orgazmu. Z takim facetem korzysci z seksu sa obopólne, oboje daja, tyle co biora i jest git. A jak facet jest egoista, porucha chwile i w 5 minut dojdzie i ma gdzies przyjemnosc kobiety to ze mna taki mialby przyjemnosc sie bzyknac tylko raz, bo bym sobie poszukala z miejsca lepszego. Ja nie wiem czemu panuje jakies takie przekonanie, ze kobiety nie lubia seksu i tylko daja doopy, zeby jakies korzysci materialne czy emocjonalne z tego wyciagnosc. Otoz blad! Sa kobiety, które lubia roznorodny i rozmaity seks w duzych ilosciach tak samo jak faceci.

Gość jesli.,.
to bylo podczas burzy... nie padal deszcz ale byly blyskawice i grzmoty :D bylismy oparci o drzewo mmm... ;)

Gość Zuzanna Ameliiia
Zdazylas z nim porozmawiac miedzy przeczytaniem mojego postu a napisaniem swojego. To szybka dziewczyna jestes.... Arabki nie maja prawa wychodzic za mezczyzn innej wiary niz machometanska, bo wedlug ich zasad kobieta przyjmuje wiare i obywatelstwo meza i to maz decyduje o tym jak beda wychowywane ich dzieci. Wiec nie pisz pierdol. Tak jak napisalam - chcesz to jesz. Twoja sprawa co robisz ze swoim zyciem. Ja tylko mam nadzieje ze panstwa europejskie w tym Polska beda na tyle rozsadne ze takie zony Arabow pozbawia obywatelstwa a przez to mozliwosci sprowadzania muzulmanow do Europy. Dosc juz niewinnych ludzi musialo zyciem zaplacic za ich panoszenie sie tutaj i dosc juz niewinnych dzieci pozostalo przez nich sierotami.

Gość jesli.,.
za to inne wstrząty były... ale za to jakie :D

Ha ha widze, ze nie wiesz o czym mowisz, przede wszystkim jest roznica miedzy np. Arabia Saudyjska, a Egiptem - z tego kraju jest moj chlopak. Ja nie mam zamiaru opalac sie toples, ale widzialam kobiete, ktora to robila i to jeszcze na plazy dla Egipcjan, nikt nic nie powiedzial a na pewno nie byla skazana na zadne wiezienie :D:D

Jasne jest takie prawo, ale to nie czlowiek decyduje w kim i kiedy sie zakocha. Rozmawialam z Nim o tym jakis czas temu :P Najpierw poznaj kulture arabska z codziennego zycia a nie z ksiazek i dopiero pozniej sie wypowiadaj.

Gość taka jaedna 444888
w jeziorze...

Gość Zuzanna Ameliiia
Wystarczy mi efekt tej kultury w postaci sierot po wybuchu w pociagach w Madrycie.O tych z Londynu juz nawet nie wspomne.

Gość aha i achhhh
Nie, no ja pierdolę :O to te plemniki już wszedzie kurwa pływają, morze, jacuzzi, jeziora, cholera, gdzie woda czysta?????

Gość Smutna-serenada
BSA Bylam w Egipcie 2 razy w Sharm-El-Sheik i widzialam sporadycznie babki topless na plazy i jakos nie bylo halo. Przeciez Egipt jesr krajem turystycznym i turystom wolno sie opalac w bikini czy topless.

Gość Smutna-serenada
bo ja taka sucz jestem,wszedzie lubie sie pierdzielic :P

ławka w parku, prysznic, w lesie na jakimś drewnie, w samochodzie to standardzik i najbardziej dziwne- na słomie na środku pola, dodam że to była słoma jęczmienna, wrażenia bezcenne a na drugi dzień wszędzie zadrapania i słoma wszędzie najwięcej w majtkach... polecam żądnym ekstremalnych wrażeń

Bo w Egipcie są jeszcze normalni ludzie, dla mnie lezakowanie nago jest chore!

Gość Zuzanna Ameliiia
No widzisz, a dla mnie chore jest pozwalac sie rznac arabowi.

Gość Zuzanna Ameliiia
BSA - wyluzuj. To jej sprawa z kim sie puszcza czy nie. Nie to jest problem. Problemem jest ze tacy potem przyjezdzaja do Europy i morduja niewinnych ludzi. Temu trzeba zapobiegac ale tym powinno sie zajac prawo kazdego panstwa jesli panstwo dba o swoich obywateli.

Gość Zuzanna Ameliiia
BSA - wyluzuj. Jej dupa - jej sprawa komu daje. Szerokiej drogi i szczescia zyczyc. Byle tylko nie sprowadzila go do Polski czy do Europy, Bo za to moga zaplacic zyciem niewinni ludzie.

Gość doktór-ka nałuk
Smutne serenada - a fuj, w życiu bym się w publicznym kiblu nie seksiła. Masz się czym chwalić. Chyba się zrzygam, bleeeee....

Gość Smutna-serenada
Ojej, czepiasz się. Mnie zbytnio nie przeszkadza cudzy smród, jak mi facet robi dobrze. Czasem nawet ktoś w kabinie obok stęka i cisnie - ostatecznie można się przyzwyczaić, zaściankowa kobieto.

Gość taka mala ja ... :D
Ja w pociągu, na klatce jednej z kamienic w Barcelonie, na skałach przy plaży też w Hiszpanii, w przyczepie campingowej, w lesie, w piwnicy, na łóżku mamy :P,na rowerku wodnym nad zegrzem, pod prysznicem w akademiku, w domu wszędzie:P, w domku letniskowym, w stodole pełnej siana a obok kosili zboże, w sypialni rodziców kolegi- mieliśmy przyzwolenie :D Wiecej nie pamiętam

Gość taka mala ja ... :D
A jak przeczytałam o tej burzy to mi się przypomniało. Oczywiście w namiocie na campingu:P i na pomoście na mazurach, też błyskało ale zmyła nas ulewa i piorun. Najszybciej opadające podniecenie w moim życiu:P

Gość padam hehehe
BSA - słownik kup!!! Finalizują??? Chyba FINANSUJĄ niedouku ;p

Haha. Dobra nie zmieniajmy tematu :D Lecimy dalej z szalonym seksem :D

Gość vgbhhnj
w łóżku jest mi najwygodniej każde inne miejsce jest dla mnie głupie, poza tym wydaje mi się że ''inne miejsca'' to takie wymyślanie na siłę, u tych u których w łóżku jest nudno

Gość co za obrzydlistwoooooooo
''na łóżku mamy''' i z czego się cieszyc obrzydliwa zdziro? :O chciałabyś żeby twoja matka pieprzyla się na twoim łóżku ?

Gość yoiyoiyoi
''Ojej, czepiasz się. Mnie zbytnio nie przeszkadza cudzy smród, jak mi facet robi dobrze. Czasem nawet ktoś w kabinie obok stęka i cisnie - ostatecznie można się przyzwyczaić, zaściankowa kobieto'' widocznie masz jakieś nietypowe zboczenia, normalnym ludziom to przeszkadza

Gość tu i teraz :)
Za małolata zrobiliśmy to w PKSie :) wracając z Sylwestra popołudniu (było taka szarówka już :) Trasa 20 km, trochę ludzi było, ale tuż przed nami i za nami nikogo. Wspomnienia bezcenne :)

Gość tu i teraz :)
A i kiedyś też w przedziale pociągu PKP, ale mniejszy hardkor niż w tym PKSie, bo zasłoniliśmy zasłonki i zamknęliśmy się od środka :P