Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauletta..

Porzucił mnie bo przyznałam mu się, że jestem dziewicą...

Polecane posty

Gość pauletta..

Mam 27 lat, poznałam niedawno wspaniałego faceta - tak mi się przynajmniej wydawało w wieku lat 30. Spotykaliśmy się od 3 miesięcy, wszystko było ok, dopóki nie wyznałam mu, że jeszcze tego nie robiłam. Zostawił mnie tłumacząc się jakoś wymijająco, że nie pasujemy do siebie charakterami itp. Oczywiście przed tym wyznaniem jakoś pasowaliśmy... Czy naprawdę jestem aż takim dziwadłem?

Gość nie przejmuj sie dziewczyno
to jakis kretyn byl. spotkasz jeszcze kogos wlasciwego 🌼

Gość dfdsdfsfsdfdsfsfsfsd
nie rzucił ciebie dlatego że jesteś dziewicą, tylko dlatego, że przestałaś mu się podobać i tyle. po co zaraz doszukiwać się innych przyczyn. powiedział wyrażnie, dlaczego nie chce z tobą być i się tego trzymaj.

Gość pauletta..
Dotąd wierzyłam, że spotkam tego jedynego, ale bardzo mocno przeżyłam to odrzucenie i nie wiem, czy chcę jeszcze poznawać nowych facetów. Ten wydawał się naprawdę fajny, normalny i w porządku.. :(

Gość facet odpisze....
poznalas jakiegos dziwnego czlowieka.... Boze.... trafisz na tego wyjatkowego niestety spora czesc chlopow taka jest a z kobietami to juz w ogoel tragedia ... ;)

Gość mmmmmmmmmm...mmmmmmm
ja bym sie cieszyl choc troche obawial ale... mimo wszystko bardzo bym sie cieszyl ze spotkalem dziewice - wiem ze to typowe dla nas facetow wiem i nic na to nie poradze ;) jestesmy egoisci :P

Gość kachaa88333
na 100%byl prawikiem!!!!

Gość kaferereia
też mi facet - boi się dziewicy

Myślę ze nie miał wobec Ciebie poważnych planów, liczył na miłą znajomosc a tu taka komplikacja :D faceci to tchórze 🌼

Gość studentessssa
Jakis debil bal sie ze nie podola po prostu przestraszyl sie i nie docenil cie tchorz jednym slowem trafisz na lepszego

Gość pauletta..
Nie uważam się za jakąś cnotkę, po prostu wcześniej nie miałam szczęścia do poważnych związków, a z byle kim się nie prześpię przecież. W moim wieku dziewictwo to już chyba prawie jak trąd :(

Gość mniejszamiiiii
i po cos sie glupia przyznawala? :P

Gość pauletta..
Głupia? Nie wyobrażam sobie budowania związku bez szczerości. Poza tym chcę, żeby ktoś mnie kochał taką, jaką jestem, a nie taką, jaką on mnie sobie wizualizuje.

Gość mniejszamiiiii
no dobra moze masz racje, wniosek jest i tak jeden :classic_cool:

Gość .inga87.
Pauletta, to fajnie że masz jakieś zasady i czekasz na prawdziwą miłość jednak chyba przyznasz że dziewictwo w wieku 27 lat jest czymś niecodziennym. Ja się nie dziwię temu facetowi, na jego miejscu też bym się poważnie zastanowiła nad związkiem z wiekową dziewicą. Przecież dużo kobiet w Twoim wieku jest już żonami i matkami, a Ty nawet nie miałaś żadnego poważnego związku. Facet najpewniej myśli już o rodzinie, ustatkowaniu się a nie o tym żeby jakąś młodą kobietę uczyć zasad funkcjonowania dojrzałego związku. Po prostu jesteście na innych etapach życia on już pewnie miał kilka stałych partnerek a Ty dopiero byś się wszystkiego uczyła.

Gość m22222222222222222222222222222
Mnie też i ogólnie źle było.

Gość to zimna ryba
27-letnia dziewica to zimna ryba. Skoro do tej pory nie poczuła potrzeby bzykania to znaczy, że już nie poczuje. Prawiczek chociaż sobie zwali, a starsze dziewice często zachowują błonę i przez nią nigdy nic w sobie nie miały innego niż tampon.

27 letnia dziewica Z taką kobietą musi być coś nie tak. Porzucił Cię nie bezpośrednio przez dziewictwo, ale nie wiem, przez to, że wydało mu się, że masz twarde zasady, że jesteś zimna, oschła czy cokolwiek takiego

Jestem pewna ze facet byl zonaty!! nie spodziewal sie ze moze spotkac dziewice!! Frajer!! dzios takie dziewczyny sa na "wage zlota"....chwala sie, ze w wieku 12-14 lat potracily cnoty!!!ha ha ha...jestescie pewne ze macie czym sie chwalic?? A Ty autorko, badz dumna...no i poczekaj , bo jak przemysli ....to jeszcze wroci...ale uwazaj bo moze wrocic tylko po ta "cnote"....uwazaj!!!Pozdrawiam.

Gość sdvsdf
dziewica w tym wieku musi cos miec, chora cipke albo cos. tez bym se odpuscił

Gość taki tam temat
samosia nie masz racji jak moa wiazac sie z kims kto ma 27 lat i nie mial powaznego zwiazku ? taka laska w oczach faceta to dziecko, na ktore szkoda czasu jesli sie ma 30 lat.

No bez przesady nie dołujcie dziewczyny że dziewictwo w tym wieku to coś złego. Pewnie była nieśmiała nie miała tej odwagi aby przełamać się by zrobić to wcześniej i sama nie zauważyła jak czas przeleciał. Ja jednak znałam kilku chłopaków którzy sami mówili że chcieli by dziewice ale nie taka 15 tylko starsza a to już raczej nie możliwe. Co do tego przypadku to może facet pomyślał ze skoro laska nikogo nie miała to jak zasmakuje seksu to będzie ciekawa jak to jest z innymi itp. I może tego się przestraszył

Gość pauletta..
Z tego co piszecie lepiej zacząć się przyzwyczajać do myśli, że zawsze będę sama :(

Gość pauletta..
Bardzo śmieszne... Wyobraź sobie, że chciałabym mieć rodzinę i dzieci. Nie wybieram się do klasztoru. I nie uważam, żeby dziewictwo stanowiło jakąś niepełnosprawność.

No bo tak nie jest ale chyba mojego pierwszego postu nie czytalas napisałam tam wyraźnie że dziewictwo w tym wieku to nic złego po prostu musisz poczekać aż znajdzie się ktoś kto je doceni