Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anekxxx

odwołać mandat:)

Polecane posty

dobra, jak tak mysle ile jest zalatwiania to chyba przeboleję tą stowe...:P ale jeszcze pomysle, dzieki wszystkiM!

dyrektore tylko ja podobno mam 7 dni na jego zaplacenie, ale jak mi sie przedluzy do 30dni to nic sie nie stanie. tak mi powiedzieli. a teraz czytalam w necie na jakiejs prawniczej stronie to samo...

No wiadomo że jak będą chcieli to się przyczepią, ale raczej wątpię żeby to od razu komornik Ci siadł. Kurde a naprawdę nie masz od kogo tej stówki pożyczyć? tak żeby później oddawać na arty, wiesz głupie ulotki rozdasz parę razy i będziesz miała żeby oddać a zawsze to na luzie już

Anekxxx - ja zawsze jak dostawalem mandat to nie placilem i po kilku miesiacach sami sciagali i bylo to wiecej o 6 czy 7 zlotych ;)

nie no spoko nawet już mam przygotowaną ta stowę, tylko tak sie zastanawialam czy nie mozna by bylo jakos inaczej:P bo jednak szkoda mi jej a poza tym w ratach by sie tego az tak nie odczuło..:P no ale tyle zalatwiania to chyba dam sobie spokoj i po prostu najprosciej bedzie zaplacic. nie moge przeboleć tego :D

ale mi nie maja z czego sciagnąć. konta nie posiadam, a poza tym jeszcze sie uczę, a więc nie pracuję i zwrotu podatku nie dostaję

Ja tam zawsze olewałam i nie płaciłam wcale, jak masz tą stówkę i ogólnie chcesz tak czy inaczej to zapłacić to płać od razu

no a jak ja to oleję i po prostu nie zapłacę ,a w moim przypadku nie bedą mieli jak go ściągnać to co wtedy? przyjdzie upomnienie czy cos?:P

Dlaczego nie napiszesz pisma o umorzenie go , argumentujac to brakiem dochodow i ciezka sytuacja finansowa w koncu sie uczysz i nie pracujesz , sprobuj a noz....

no mi po roku przyszło z doliczeniem 2,50, a później pracowałam legalnie to po pół roku akurat mieli okazje i pobrali mi z podatku. Poza tym pisemkiem po roku nie przychodziło mi nic. A w tedy co byłam na psiarni to przyszło mi wezwanie do stawienia się i nie pisało o co chodzi to idę a psiarz zajrzał papiery i sam się zdziwił bo rzadko takie coś wysyłają to poradził żeby wpłacić cokolwiek ( powiedziałam mu że nie mam) 5 czy 10zł i jak będę miała to resztę. Ale to jakoś tak wyszło że matka się dowiedziała, zgarnełam opierdol i sama mi zapłaciła.. a tak to nie wiem pewnie bym też olała :D

Sebastos no ale mandat za picie to myślisz że jej uznają? Powiedzą miałaś na chlanie to miej i na mandat... przynajmniej tak zrozumiałam z tego co mi policjant powiedział chociaż nie ujął tego tak dosłownie

Dynie :D Dobry punkt zaczepienia :D Działek Ci u nas pod dostatkiem, no ale mniejsza o to... szanse znajomości i tak są jak trafienie 6 w totka ;)