Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdb gd ghd f

************* muszę ją werandować??????? ***********

Polecane posty

Gość fdb gd ghd f

córeczka ma miesiąc, nie bylam jescze z nią na zadnym spacerze. Dzis chcialabym wyjsc, ale nie werandowalam jej wczesniej. moze jednak powinnam odlozyc spacer i ją powerandowac????

Gość bo tak i już
tak z ciekawości dlaczego nie byłaś z nią naa spacerze ? Werendowanie to praktycznie to samo co z spacer, ja z moim wyszlam po tygodniu najpierw na krótki spacer 30 minutowy. Bez werandowania :P

Gość fdb gd ghd f
bo chyba jestem nadopiekuncza i balam sie ze sie rozchoruje, ale koniec z takim chuchaniem na maluszka :) chcę wyjśc na spacerek 5-10 minut, na dworze jest 13 stopni wiec mam nadzieje, ze werndowanie nie jest konieczne

Gość Ta dorotka
Spacer 5 - 10 minutowy? To lepiej jednak wystaw ją na balkon. Zbierz się w sobie i przestań być nadopiekuńcza. Przez miesiąc i tak kisiłaś dzieciaka w domu mimo tego, że już od jakiegoś czasu mamy taką ładną pogodę. Ubierz ją w bluzeczkę z długim rękawem na to bawełniane body bez rękawków, kurteczka wiosenna, skarpetki, czapeczka i na spacer.

Gość bo tak i już
dzieciakowi potrzebne jest świerze powietrze, spacer to samo zdrowie. Jaa miałam wyrzuty sumiienia jak nie mogłam wyjść z małym. Więc czym prędzej na spacer ! :)

Gość Ta dorotka
zapomniałam o spodenkach, ahahah ;)

Gość hahahaha ...;/
Ja urodzilam w styczniu 3 dokladnie i juz 13 wyszlam z dzieckiem na pierwszy spacerek przy temp - 13 st i dziecko zdrowe jak rybka ... Ciekawa jestem co by bylo jak bys ty urodzila w styczniu czy grudniu pewnie trzymala bys w domu do kwietnia zalll 1!!

Gość hahahaha ...;/
Ty dorotka : co to za nowy styl ubierania dziecka pierw bluzka pozniej body haha ..

Gość Ta dorotka
hahahaha ...;/ zamiast oceniać ludzi z góry wyjrzyj przez okno i zobacz czy Cię nie ma w pobliskim parku na spacerze 🖐️

Gość fdb gd ghd f
dobra, to jak tylko się obudzi to przewijanko, karmienie i na spacer :) bylam tak wychowana ze na malenstwo trzeba chuchac i dmuchac, no i teraz sama tak robie ;/ ale pora to zmienic bo malenstwo faktycznie zakisi mi się w domku...

Gość Ta dorotka
fdb gd ghd f Ja na wsi się urodziłam i uwierz mi tutaj nikt na mnie ani nie dmuchał ani nie chuchał ;) Poza tym zbędna przesada wcale nie jest dobra dla naszych maluszków :)

Gość olivia duhnam
ale faktycznie dziwnie najpierw bluzka potem body??

Gość hahahaha ...;/
AKURAT DOPIERO WRCILAM Z 3 H SPACEWRU Z 1.5 ROCZNYM DZIECKIEM KTORE PADLO W WOZKU ZE ZMECZENIA ... JAK WSTANE TO OBIADEK I JAZDA DO 18 NA DWRZE /:) WIEC MOZE TY LEPIEJ ZBIERZ SWOJE I JUZ CIE NIE MA !

Gość Ta dorotka
Skoro tak dziwnie, to ubierz odwrotnie, najpierw body potem bluzka i problemu nie widzę.

Gość dghfhfghgfhgfhf
hahaha byłaś na spacerze 3 godziny i po powrocie do domu od razu usiadłaś do kompa - gratulacje.

Gość hahahaha ...;/
No nie moge z tego body to faktycznie jak tak na wsi cie ubierali to niezle mialas :)

Gość hahahaha ...;/
OOO :D Jakas nowa obraczyni :) Powiem ci ze kompamam w kuchni i przy gotowaniu obiadu i sluchaniu muzyki mam czas jeszcze na forum ..

Gość Ta dorotka
hahahaha ...;/ Ta jasne, a od 10 na kafe siedzisz ;) Temat : " A o to mój syn" ;)

Gość dghfhfghgfhgfhf
obraczyni? a co to?

Gość hahahaha ...;/
Zreszta widze ze sam plebs tu siedzi bo temat chyba inny autorka zalozyla ...

Gość Mozart?
Ten temat to żart prawda? :/ Powiedzcie, że tak.

Gość nie wierze w to
obrĄczyni? Moze zamiast na forum poswiec troche czasu na ortografie:O

Gość dghfhfghgfhgfhf
O rany, faktycznie :D Chodziło o "obrończyni" haha

Gość hahahaha ...;/
Ta tylko ze ja mam corke a nie syna :D Szukaj dalej :P Nie znajdziesz bo ja w przeciwienstwie do was najpierw zajmuje sie dzieckiem i domem a dopiero pozniej moge pozwolic sobie na 30 min kafe /:P

Gość Ta dorotka
hahahaha ...;/ ściemniać to my tobie, a nie nam ;) czytam twoje wypociny od godziny 10, więc te 3h spaceru to chyba wczoraj zaliczyłaś, hahaha 🖐️

Gość dghfhfghgfhgfhf
to ta od "dziffek"? :D

Gość fdb gd ghd f
hmmm... nie pomyslalabym ze moj topic spowoduje w was taką agresję i niechęć do innych... cóz, mamandzieję, że nie traktujecie z taką wyższością swoich pociech,,,

Gość hahahaha ...;/
Tak sobie wmawiaj :D Daj jakis przyklad gdzie pisalam bo normalnie jebne :P Zal ci dupe sciska ? ze moglam sobie pozwolic na 3 h spacerek a ty mosialas sie rano wypiac mezowy bo inaczej bys musiala sie wynosic ?

Gość lamijka25
ta dorotka,kolejna błyskotliwa :O nie widzisz roznicy w nickach z tego i tamtego topiku? poza tym laska nie ma zaczernionego nicka i w sumie kazdy moze sobie go miec:O idz sama moze dzieciakiem sie zajmij :O