Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brbrbrbbrb

Wiecie czego się boję ? Starości...Tego ,że moje ciało będzie obwisłe :(

Polecane posty

Gość brbrbrbbrb

i pomarszczone :( Nie wiem co ja w tedy zrobie chyba sie powiesze , patrze na starsze osoby i czuje obrzydzenie :(

Gość tak to jest jak dzieciaki
może zanim ciało ci obwiśnie dostaniesz demencji albo Altzheimera i będzie ci wtedy wszystko jedno, bo nie będziesz wiedziała, że juz jesteś stara

Gość brbrbrbbrb
choroby są chyba jeszcze gorsze . Szczerze to juz teraz mysle ,zeby sie wybrac do chirurga i naciągnac co nieco na zapas :O

Gość naciągnij se cipę na łeb
:P

Naciągnij co trzeba. ;)Tyle, że będziesz musiała naciągać tak pare razy w życiu. Bo nic nie jest wieczne :D Do tego, nie masz pewności, czy chirurdzy nie naciągną Ciebie na ogromne wydatki :D

Gość szpecjalisztkaa
nie mów hop :P bo po plastyce i naciąganiu brzucha zawsze są blizny... lifting twarzy mozną zrobic 3 razy w zyciu , lepszej metody (póki co) nikt nie wynalazl, po kazdym naciąganiu zostane brzydka blizna - cokolwiek bys nie robila :D albo przygotuj sie na wydanie kilkuset tysiecy $ tak jak Demi Moore ;)

Gość czym się martwisz na zapas
może za chwilę nie będziesz żyłą, a myślisz o skórze na stare lata. Rozumu \ci brak i o to się zatroszcz!

Gość jesli bedziesz o siebie dbala
to do 65 mozesz zachowac bardzo dobry stan skory oczywiscie niedopuszczalna jest nadwaga, tylko mocna szczuplosc + intensywne cwiczenia (miesnie) a nie kosci naciagniete skora mama mojej przyjaciolki w wieku 59 lat wazy niecale 50 kg, jest zadbana, umalowana i ladnie ubrana, cwiczy joge. za kazdym razem jak ja widze jestem poprostu zszokowana, ze jej skora jest gladka i jedrna, a operacje napewno nie wchodza w gre ani jakies zabiegi liftingujace bo ich na to nie stac.

Gość black cherry shot

Gość brbrbrbbrb
czytalam wlasnie forum chirurgia plastyczna na kafe.. i juz zaplanowałam kilka operacji. Nie wyobrazam sobie siebie jako stara zadbana 50 latka , to jakis koszmar . A co dopiero 70 latka? Nic tylko sie powiesić.

Gość abf
o kurwa :O