Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak prawda

Co myslicie o takiej lasce

Polecane posty

Gość jednak prawda
Tak jest. jak dostanie po dupie to moze kiedys zmadrzeje. pewnie wtedy sama bedzie bardzo pokrzywdzona i bedzie sie wyplakiwac na kafe, he, he.

Gość gitarmen_brzdęk
Wszelkie wątki o jakich byłych, obecnych, nie rozumiejących i oszukujących, powodujących zawód należy od razu ucinać. To znak, że baba nie wie czego chce, coś kręci, chachmęci, stwarza sobie od razu asekurację w postaci takich zdarzeń i opowieści. Nie wolno tego łykać i należy to ignorować i ucinać/zmieniać temat. Inaczej to tylko wpuszczanie się w jakieś błoto. :)

Gość jednak prawda
Jak juz powiedzilem wczesniej, kila takiej w d..e

Gość ladydiii
typ tej laski to : lubiaca miec wokol siebie zamieszanie i kilku facetow (w domysle jeszcze mloda)

Gość jednak prawda
Szkoda strzepic jezyka. Dzieki za wypowiedzi

Gość uwazajcie na takie mendy
Prosze zwrocic uwage, ze ludzie, ktorzy zala sie juz na poczatku znajomosci, jacy to oni sa pokrzywdzeni przez los, nikt ich nie rozumie, niemal kazdy przechodzi obojetnie obok nich, nie potrafi docenic, to typowi manipulanci, ktorzy maja sporo za uszami, chca sie dowartosciowac cudzym kosztem, tym samym nadmuchujac swoje prozne ego. Nie wierzcie im w zadne bajki, bo was wykorzystaja i kopna w tylek. Gdy ktos zacznie powyzsza spiewke, najlepiej uciac kontakt. Szkoda czasu i nerwow na tego typu idiotow i manipulantow. Tak dla przykladu: pamietam jedna laske, ktora juz po 2 dniach pisania na gg zaczela sie zalic, ze ja chlopak nie rozumie, matka ja chciala usunac jak byla z nia w ciazy, cale jej zycie to wielki koszmar, wcale sobie nie zasluzyla na takie cierpienie, nigdy nie byla szczesliwa, a przeciez jest grzeczna dziewczynka (na dodatek nie ma sobie nic do zarzucenia)... A realia wygladaly tak (na koniec - jak sie wszystko wydalo, dalej klamala i szla w zaparte, ponadto zostalem poinformowany, ze nie znam sie na ludziach :D): ciapaty maz na koncie, ona z nim w dziwnej relacji (nie maja rozwodu, nawet sie o niego nie staraja - jak to okreslila: nie potrzebuje wolnosci, nic ich nie laczy (choc czasami mowila, ze kiedys to zalatwi :D :D :D, malzonek ponoc zgodzil sie na rozwod bez orzekania o winie - wiec widac, ze kobieta kreci, sama sie pogubila w swoich klamstwach, hipokrytka po maksie), do tego liczna ilosc kochankow na koncie (sponsoring pelna geba - trzeba bylo jakos zarobic na luksusowe ciuchy i beemcie), ponadto jej znajomi nie wiedzieli, ze ma taka bujna przeszlosc, gdyz przed nimi zgrywala porzadna i wartosciowa kobiete. Dla takich hipokrytek i manipulantek najlepsza forma kary jest samotna starosc. Tyle w temacie.

zgadzam się z powyższym - też cośo tym wiem. Szczerzy ludzie nie maja potrzeby się uzalać i szukać "pocieszyciela". A FACECI TO ŚWINIE

Gość ladydiii
do asi co sie stalo ze tak piszesz?

kłamią, wykorzystują; sami za mną latają, a potem udają że nie wiedzą o co chodzi. Ostatnio jeden zapewniał że myśli poważnie, że szuka na stałe.. ehh szkoda gadać. nie wiem czemu mnie chcą tylko przelecieć, a poważnie myślą o innych. po ostatnim nabrałam dystansu i ciezko będzie któremuś zaufać. a co do topiku - nie warto na litość brać bo się odwdzięczą kopniakiem w dupę : zarówno laski jak i faceci

Gość UB79
Oj i ja miałam niestety możliwość się o tym przekonać. Sama nie mam lekko ale co teg gość nie wygadywał, mnie miękło serce, a i tak okazało sie, że jest ostatnim dupkiem.

Gość na drugi raz
nie lec na wyglad, bo to co ladne z reguly jest puste!

Gość Michalino
zenada

Gość cos cie ciagnie do patologii
przeanalizuj swoje cechy, bo moze sie okazac ze masz cos w sobie, co przyciaga takie pustaki jak ta lafirynda. o ile to nie prowo.

Gość panortograf
autorze, na początku wątku chodziło ot o, ze to błąd pisac "jak wierzyć kobietą" - kobietOM, tak poprawnie

Gość tego typu lasek
jest na peczki. wystarczy poszukac na fotka.pl, sympatia.pl, badz jakims podobnym portalu spolecznosciowym. ogolnie rzecz ujmujac: taka lancypudre za wlosy, zaciagnac do lozka, przeleciec i kopnac w tylek - na nic wiecej nie zasluguja.