Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamatakiejcoróchny

Dziewczyny czy ubieracie swoim dzieciom jeszcze rajstopki?

Polecane posty

Gość mamatakiejcoróchny

Bo ja juz sama nie wiem jak mam ubierac swoja 2 latke.Po ogrodzie biega jak szalona ale wcale nie jest spocona ubieram ja tak. Podkoszulek cienka bluzka z dlugim rekawkiem jak zimniej to dokladam jej sweterek jakis lub kamizelke rajstopki i spodnie na polu spedzamy zazwyczaj czas od 11 do 17-18 A i jak ktos zapyta o czpke to jej zazwyczaj nie bieram.Czy dobrze ja ubieram? Nie przegrzewam jej? Albo nie marznie? dzis bylo cos okolo 12 stopni.

Gość hffhjkgc
Ja juz nie zakladam rajstop rocznemu dziecku.

Gość nananannanana
nie bieram. hehehhe dobre))))))))))))

Gość mamatakiejcoróchny
przepraszam literkę mi wcięło

Gość a ty autorko zakladasz
sobie rajstopki ? nie rozumiem nie zakładasz dziecku czapki ( co wlasciwie slusznie robisz ) ale za to zakladasz rajstopy - dziwna jestes

Gość mamatakiejcoróchny
Sama wogóle nie nosze rajstop.Słuchaj zrozum jestem mloda mam i nie zawsze umiem ubrac mala tak jak trzeba.Po zatym kazde dziecko ktore gdzies spotykam ma rajstopki...Wiec sama juz nie wie czy juz nie powinno ich byc a moze jednak?

U nas dziś było 14 stopni i mój dwulatek miał cieńkie rajstopy i cieńkie spodnie. Do tego miał body, bluzkę z długim rękawem i kurtkę, taką cieplejszą wiatrówkę. Miał też czapkę, lekką bawełnianą. Nie należę do matek, które na siłę ubierają lekko dziecko. Uważam, że 14 stopni to jeszcze nie lato, zeby mieć gołe nóżki - a jakby nie miał rajstop to by takie miał no jeżdżąc autkiem itd. Moje dziecko przez dwa lata chorowało tylko raz - na trzydniówkę gdy miał trzy miesiące.