Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na temat.....0000............

mutsy urban czy implast ecoline

Polecane posty

Gość a widzialas je na zywo
? czy tylko w necie? ja pare dni temu widzialam ten z implastu , dokladnie taki jak na zdjeciu, zielono niebieski, ze zdjec jak dla mnie jest super, wyglada solidnie i ten kolor, dla mnie ekstra, ale na zywo moim zdaniem jest strasznie tandetny, jakis taki niesolidny...nie dala bym za niego tych pieniedzy, a ten kolor jest wrecz oczojebny :P tyle ode mnie, lepiej sprawdz wczesniej je w sklepie

Gość jhgyjhfd
Widziałam i jeden i drugi na ulicy i bardzo mi się podoba mutsy. Ten ecoline ma strasznie oczojebne kolory. Jedna dziewczyna miała ciemnoszary ze srebrna budką i był nawet nawet, ale ten mutsy zajebisty.

Gość na temat.....0000............
niestety implasta w kolorze turkusowym nie widzialam, tylko w fiolecie i to nie w sklepie ale na ulicy mutsy nie widzialam, nie wiem do konca jak sie sprawuja te tylnie kola skretne, bo wszedzie skretne sa z przodu. niestety u mnie w okolicy wyboru wozkow nie uswiadcze, a na wyjazd do poogladania musze jeszcze tydzien poczekac, a i tak nie wiem czy trafie na te modele w sklepach, stad moje pytanie i prosba o pomoc w wyborze. doswiadczenia nie mam w ogole, bo pierwszy raz jestem w ciazy i do konca nie wiem na co zwracac uwage

Gość 123już
ten mutsy nie ma regulowanej rączki, z mojego doświadczenia to spory minus. Mąż jest sporo wyższy ode mnie i ta regulacja się bardzo przydaje. Wybrałabym ten drugi wózek. Ale przyznaje,ze bez sprawdzenia wózka,obejrzenia na żywo, nigdy bym nie kupiła. My obejrzelismy w sklepie a potem zamówilismy u producenta, wyszło dużo taniej i jeszcze dodatkowo kilka rzeczy dostaliśmy, których sklep w standardzie nie oferował.

Gość dżozefina
ja bym wybrała mutsy, sama mam urban ridera i jestem zadowolona-a i mój ma regulowaną rączkę

Gość adaSDsd
a jak sprawdza się ta tylnia oś skrętna?

Gość izaaa111
Ja mam mutsy 3 rider i jest świetny, niezawodny obrotowe kolo z przodu jest dla mnie dużym ułatwieniem. A do koleżanki powyżej wszystkie mutsy maja regulowaną rączkę więc jak nie widziałaś wózka to się nie wypowiadaj.

Gość ulka kulka...
tylko mutsy! najlepszy wozek na rynku!

Gość a jak się prowadzi ten mutsy
bo inne mają przednie koła skrętne a w mutsy skręcają się tylnie

Gość ????????...????
a co jest złego w implascie, ze tak zachwalacie mutsy?

Gość sadjgcjkasgcdasd
myslisz ze ktos ci tu doradziwiejkszosc wozki zna ze zdjec z netu i chca udawac tu znawcow a jak spytasz o cos konkretnego to cisza

Gość -----00000------
w implascie te kolory sa strasznie wkurwiajace.nie chcialabym takiego wozka.zdecydowanie wybralabym mutsy