Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamsensużycia

Myślicie, że Bóg ma dla każdego z nas jakieś plany?

Polecane posty

Nie zapominaj o tym, że Biblię tłumaczono dziesiątki tysięcy razy na mnóstwo języków. Autorzy mogli więc pomylić się w tłumaczeniu. Nie sądzę więc, żeby było to wiarygodne źródło na temat Boga.

Gość kultureka
A wedlug mnie to wszystko zaplanowane , nie wiem czy Bog , ale wszystko , co ma sie wydarzyc ,juz w przyszlosci sie wydarzylo ! Ja jestem zbuntowana , czasem chce cos , tak jak ja sobie zycze , ale chociaz sie staram , to gowno wychodzi , wiec nie chrzancie o wolnej woli , albo czyms podobnym!!!!! Czlowiek , na podobienstwo , ha , ha, ha ! Jeszcze niedawno , twierdzono , ze jestesmy lepsi od zwierzat , bo mamy uczucia , a zwierzeta tylko instynkt , ze snimy , a one nie !!! Kazdy co ma psa lub kota wie , ze to bzdury!!!

Gość ghhrty
w tym cala rzecz, ze czasami jestesmy gorsi od zwierzat :o

Gość kultureka w tym co
piszesz naprawdę jest sporo racji,może istnieć reinkarnacja jako pewne światy równoległe,czyli możemy urodzić się ponownie w starożytności lub w latach sześćdziesiątych

Gość ghhrty
a mysleliscie o tym, caly wszechswiat moze byc szklana kula, lezaca na pianinie kosmity

Gość kultureka
a chrzanienie ! mam wrazenie , ze to my znajdujemy sie w jakims punkcie czasu , a przeszlosc i przyszlosc sa zaplanowane , no jak linia kolejowa , my to pociag , wiesz co sie wydarzylo na poprzednich stacjach , ale przyszle sa niespodzianka , choc one istnieje i cos sie tam dzieje!!! Niektorzy za duzo s-f ogladaja kurka!!!! Bog , czy jakas sila musiala w ktoryms punkcie ingerowac , ale nie jest stale obecna , !!!!! Modlicie sie ? i co zostajecie wysluchani ? Pewnie na zasadzie rachunku prawdopodobienstwa czasem tak , czasem nie ( nawet jak sie wyjatkowo staraliscie i bylo to bardzo wazne) Czytajcie sobie Biblie ale uwaznie : Faraon juz chcial popuscic , ale Bog utwardzil jego serce, zeby go potem ukarac , co wy na to?????

Gość ghhrty
cofasz sie w rozwoju ;D

Gość kultureka
nie martw sie kosmici wprowadza Cie na 5 poziom rozwoju , razem z iluminatami!!!! Ale dopiero 22 12 2012

Gość wszyscy sa szczesliwi
oczywiscie ze ma plany a wybór sie tyczy tylko czy idziemy za nim czy za szatanem

Gość Nichoooja
Moja teoria jest taka ze jesteśmy takimi The Sims w czyichś rękach.