Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majsterszyk

kto popija browara?

Polecane posty

jankesa narozrabiała wcześniej , duzo wcześniej . ./ i teraz jest tylko ze swoim sumieniem.

Jankesa Mój mi czasem patrzy przez ramie, jak zobaczy temat "auta" to daj mi daj mi, nawet sam tu założył parę postów ze swoim stałym nickiem ale na pomarańczowo jak o coś szybko musiał zapytać :)

Gość majsterszyk
Mała, i tak dochodzicie do siebie przez kilka dni? "przebacz mi" pewnie z kwiatami i romantyczną kolacją , a potem znowu to samo jak w kalendarzu okresowym

Gość majsterszyk
Jankesa tak myślałem , ale sumienie jest wieczne, a reszta tłem?

majsterszyk W poniedziałek wyjeżdża, będą sms i telefony jak to bardzo tęskni i żałuje że zjebał weekend... no ale może jutro będzie ok bo wstępnie umówiliśmy się na zoo

Czasem jak mnie ktoś zobaczy w temacie że komuś zjebało się auto to uprzedzam TO NIE JA ;) Trochę się znam ale nie aż na tyle by dawać rady ;)

no i to . u mnie sie tygodnie nie licza . jestem dumna z niego i z siebie samej . jestesmy dla siebie ., poczekamy , jeszcze tylko 18 dni . bardziej z niego bo to jest facet domowy . a jednak potrafił sie tak poswięcic ,że wytrzymuje ,[po raz drugi długie rozstanie.

Gość majsterszyk
Mała może oglądanie nieludzko-podobnych poprawi humor na czas oglądania reszty ?

Jankesa Mojego nie ma ciagle od poniedziałku do piątku, weekendy w domu majsterszyk Mój humor? Ogólnie to ja mam zawsze dobry humor ;)

Gość majsterszyk
dobranoc paniom i życzę słodkich , strasznych i dreszczowych snów

Mała .... ja tez ogólnie staram sie byc optym,istka dla innych .wole sama sie dołowac , a innym dawac nadzieje . ale nigdy nie kłamie ., co mysle to mówie .

Ja jestem beznadziejną optymistką więc może mi się prawie wsio walić a ja z uśmiechem powiem "trudno", znajdę sobie zajęcie i będę żyć dalej jakby nic... czasem to i dobrze ;)

no i tak nie . ja naprawde rozumiem posytywne podejscie , ale nie dajmy sie wykorzystywac .

No wykorzystać to ja się nie dam ;) Ja to w ogóle dzika jakaś jestem czasami :D Ale to inna bajka całkiem, chyba pora iść spać bo coś nudno już na kafe :O Poza tym tematem nie ma gdzie się udzielać nawet