Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka16

w co sie ubrac na wesele?

Polecane posty

Gość zielonooka16

mam maly problem... chodzi o to, ze nie wiem w czym pojsc na wesele ktore bedzie w sierpniu. z moja okropna figura trudno bedzie dobrac cos sensownego... :( jestem niewysoka- 168 cm wzrostu, dosyc szczupla- 59 kg wagi. ale niestety mam szerokie biodra i chcialabym to jakos "ukryc"... moze mi ktos cos doradzic? jaki fason, kolor? chcialabym zeby to byla sukienka przed kolano ;) dolaczam swoje zdjecie zeby bylo wam latwiej doradzic... http://www.speedyshare.com/files/27748683/z-misiem.jpg http://www.speedyshare.com/files/27748694/moje1.JPG z gory dziekuje za pomoc.

Gość zawsze_mafijka
Niestety ze zdjęc nie bardzo wynika, jaką masz figurę.... nie są zbyt pomocne...

Gość ahaaaaaaaaahaa
A gdzie te szerokie biodra? :P Sukienka z rozkloszowanym dołem i podkreśloną talią będzie dobra plus buty na obcasach.

Sukienka z szerokimi ramionkami lub krótki rekawek (zeby zrównowazyc biodra ) . odcinana pod biustem , jesli masz zgrabne nogi i kolana , to do kolan , jesli kolanka nie takie , to za . kolor odpowiedni do cery , jesli blada to (teraz modne podkreslenie) . ale nie w Polsce . cos delikatnego . jesli cera sniada , lub solarka , Fiolet . brąz z dodatkami złota, czerń .

Gość zielonooka16
he, nogi mam podobno zgrabne...lubie czasem zaszalec z ubiorem, pokazac nogi. lubie buty na obcasie ale nie lubie i nie umiem w nich tanczyc :p cere mam raczej naturalnie opalona. na solarium nie chodze... zastanawiam sie jeszcze nad jakims makijazem :)

Gość sa extra plus tabletki
w mini na wesele sie nie wybieraj..albo w sukience do kolan albo dlugiej zu jakims rozcienciem