Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannakolopokota

Jak osiągnąć kobiecy orgazm?

Polecane posty

Gość pannakolopokota

Witam. Mam 22 lata i od ponad roku jestem z jednym partnerem. Jest on moim pierwszym, ja jego drugą. I nigdy nie osiągnęłam z nim orgazmu. Wcześniej miałam partnera, z którym doszło do pieszczot oralnych. I z nim doszłam tylko raz. I nie wiem, czy to problem jest we mnie ? Chciałabym się nauczyć osiągać orgazmy.

Gość Mike...
a on wszystko dobrze robi ? stara się ? jak się zachowuje w seksie ?

Gość pannakolopokota
Jest gra wstępna, która trwa 10-20 minut. No i potem seks. Zmieniamy często pozycje. Seks jest długi.Pieści mnie tam, ja siebie też. Ale nie umiem dojść.

Gość pannakolopokota
Może najpierw sama się powinnam nauczyć dochodzić? Sama siebie też nie umiem doprowadzić. Po 5 minutach mi się nudzi, czuje się sflustrowana i tracę ochotę.

Gość Z nie jednego pieca...
Dobry pomysł z tą nauka orgazmu sama ze sobą :) Dzięki masturbacji poznasz swoje ciało, będziesz wiedziała w których miejscach należy Cie pieścić byś mogła osiągać szczytowanie:) Druga moja propozycja jest wspólna zabawa z partnerem, polegająca na wzajemnym pieszczeniu się, lub przyglądaniu się jak partner to robi sam ze sobą.

Gość Mike...
z tego co piszesz to z partnerem jest w porządku ja chyba bym sugerował wizytę u seksuologa, coś musi być nie tak

po pierwsze jest on twoim 2 partnerem seksualnym bo oral to nie pieszczoty ale seks. po drugie on powiela schemat seksu który wg niego jest dobry i tu jest problem. musicie się nauczyć seksu ze sobą a nie powielać schematy innych.