Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to strasznie smutne//

Jak się czujecie z tym ,że nie robicie nic dla świata ? Tylko rodzicie dzieci ?

Polecane posty

Umrzecie jako anonimowy człowiek , ktory miał przeciętne zycie , nic nie zrobil dla innych , niczego nie osiągnąl. Jedynie spłodzil dzieci ? Marilyn Monroe , Elvis Presley+ reszta sław , nawet Heath Ledger i Michael Jackson , Thomas Jefferson i inni prezydenci , matka teresa , Sklodowska Curie , pisarze ,artysci , kreatorzy mody , wynalazcy . Nie smuci was to ? Bo wg mnie to przerazające :O

Gość prawiczek 24,5
a chuj mnie to obchodzi ich życie. ja lubię być takim anonimowym człowiekiem dla świata, ale znanym wśród moich znajomych

Gość a wszystkie prowokacje
na kafe, to co? Było setki tych mojej twórczości

Gość prawiczek z warszawy
Nie każdy jest wynalazcą i tancerzem oraz piosenkarzem. Warto dążyć do czegoś w życiu ale nie trzeba żałować że się nie jest Warrenem Buffettem :)

Gość erterter
też myślę o tym czasami i uważam że to przerażające jaka nieważna jestem i jaka nieważna umrę, a za 2-3 pokolenia już nikt nie będzie o mnie pamiętał

Gość smęcenie
E tam, ja będę miała wkład - urodzę geniusza :-D

każda matka tak mówi :O

Gość Moda niedzielna
Oni tez nic nie robią...a kto ich tam bedzie pamietał za 100 lat? atakich królów;) naukowców oj tak:)

no wlasnie i to jest najgorsze , jesteśmy zwyczajnym gównem . Szara masa która się tylko rozmnaża jak robale :O Wynalazcy telefonu ,żarowki , maszyny parowej , wielcy artysci zostają na zawsze w pamięci kazdego pokolenia, a my? ueee 😭

Gość Mann nudysta
artysci to byli w 19 wieku..i 20..wiek 2 to sama papka. takich co im sie pracowac nie chce i łapia sie o mediów na granie, spiewanie itp.

Gość wszyscy sa szczesliwi
a myslisz ze rodzenie to nic dla swiata wlasnie ze dużo tak islam zdobędzie Europe z jednej pary muzułmanskiej jest sredni 8 dzieci a z jednej pary europejskiej tylko 1 dziecko czyli za 50 lat polska ludnosc skurczy sie o połowę bendzienas tylko około 20 milionów niemcy to kraj starych ludzi

Gość dvdsvdfsd
no wlasnie i to jest najgorsze , jesteśmy zwyczajnym gównem . Szara masa która się tylko rozmnaża jak robale strasznie smutne jest to ze tak o sobie myslicie, masakra jak mozna miec tak niska samoocene

Gość a jak ci się wydaje czy matka
teresa, michael jackson czy reszta sław, które leżą teraz zżerane przez robale obok anonimowych ludzi czuje się jakoś inaczej niż inni? Wcale się nie czuje, leży w piachu tak samo jak i najgorszy przestępca, jak Adolf Hitler i jak każda matka Polka i każdy dziad dworcowy.

Gość !oferma!
a ty autorze jesteś michaelem jacksonem czy może anonimowym korporacyjnym szczurem stukającym po 12 godzin dziennie w klawisze komputera i wracającym wieczorem do pustego mieszania? bez osobowości, bez niczego co samodzielnie stworzyłeś.