Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriza

Wybieramy sie z 2-letnimi blizniakami nad morze

Polecane posty

Gość doriza

Chcemy sie wybrac jeszvcze przed sezonem.Myslimy o poczatku czewca Mozecie polecic jakies sprawdzone kwatery?Podpowiedziec jakies fajne miejsca?

Gość tylko nie Mielno
Bylismy w tamtym roku z synem 4l.Duzo halasu i masa ludzi

Gość polecam wladyslawowo
zaraz jest jastrzeia gora i hel wiec sporo atrakcji. uwielbiam jezdzic do wladka.

Gość mielno jest dla mlodziezy
typowo imprezy itd wiec odpada dla dziecka łeba tez beznadziejna za duzo ludzi

Gość Mamcia wesolej dwójeczki
My byliśmy juz 3 razy w kołobrzegu.Zawsze to samo miejsce Apartament zaraz przy samym morzu.Możliwośc przygotowania posiłków i co najważniejsze dostosowany do pobytu z rodziny z małymi dziećmi-krzesełko,łóżeczka Zarezerwowalismy na weekend majowy

Z 2 maluchów nad morze:( odważna jesteś:P Byłam jak mój synek miał 2 lata i wróciłam wykończona.... Ponownie pojechałam jak skończył 4 :)

Gość Mamcia wesolej dwójeczki
Co to za odwaga?:OMam dzieci ale przeciez to nie powód,żeby rezygnować z normsalnego życia Dzieci nie są dla mnie przeszkodą i powodemżeby rezygnować z przyjemności:)

Gość ruanda
Dla osób z dziećmi Jastrzębia Góra odpada - bardzo strome zejście do morza, wysokie schody, a wiadomo, że z dziećmi targa się masę rzeczy na plażę. A tak poza tym - wybór miejsca zależy od tego, czego oczekujesz. Czy kurortu z atrakcjami, czy świętego spokoju. W tym drugim przypadku polecam Chłopy koło Mielna.

Gość kokosowa chatka
Mamcia,ty zawsze tak wszystko na serio? :O:Owyluzuj kobieto:O litosci,dziewczyna ci fajnie napisała, a ty tu z umoralniajaca gadka o dzieciach wyskakujesz:O

Mamcia- ale ja naprawdę po tym pobycie czułam się jak po maratonie:( Na plaży nudził,spał po południu kiedy była najlepsza pora na spacer,wszyscy szli a ja z Nim siedziałam w domku,w wózku nie chciał siedzieć tylko biegał że Go o mało nie zadeptali,brrrr:P I dlatego NIE krytykuje tylko podziwiam!!!! Acha wstawał o 6 :) Nie dla mnie to było straszne