Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek nie placek

pytanie do panów, czy związalibyście się z dziewicą?

Polecane posty

Gość kanapka z mielonką
Ja rozumiem facetów którzy chcą mieć dziewicę bo kojarzy im się z osobą godną zaufania. Potrafię to zrozumieć. Ja miałam swojego faceta, byłam wtedy dziewicą. potem bylismy małżeństwem, poczym się rozwiedliśmy (nie mielismy dziecka). A po dwóch trzech latach poznałam mężczyznę - prawiczka. I powiem wam, że inaczej kobietę traktuje mężczyzna prawiczek, a inaczej ten co juz nie z jedną był w łóżku. Prawiczek jest facetem, który potrafi się naprawdę zachwycać pieknem kobiecego ciała. To mężczyzna prawiczek mówił mi zawsze że jestem cudem. Teraz chcę mieć tylko mężczyznę prawiczka. I potrafię zrozumieć facetów, że chcą dziewicę. Kobieta która nie miała prawika nie zrozumie mnie.

Gość apel do dziewic
ja też czasami wierzę, czasem nie. stąd też mam niepewność, czy właściwie postępuję. a może to, co napisałaś "bierzesz udział w czymś wyjątkowym, magicznym i niepowtarzalnym a to okazuje się wielką bzdura i złudzeniem" te przypadki są po to, żebyśmy nie byli do końca pewni. gdybym wszystkim wychodziło, to istnienie przeznaczenie było by potwierdzone. :) może nie wszystkim też jest pisane szczęście. a może wszystko zależy od nas ;)

Po prostu trzeba robić to co się czuje. Nie można chyba w imię ideologii jednak poświęcać się, bo można czegoś ważnego nie zauważyć mając obrany jakiś wymarzony cel Oczywiście nie chodzi o to że fakt, iż ktoś zrobi to akurat ze mną po raz pierwszy to będzie mi wierny do końca życia. Przeznaczenie jakoś inaczej trochę pojmuje:) o ile istnieje:D

Gość apel do dziewic
ja też inaczej. jak na razie postępowania nie zmieniam i czekam na dziewczynę, którą pokocham, możliwe że tą jedyną już w końcu. ;)

Gość apel do dziewic
no właśnie. dziękuję i wzajemnie. ;)

Gość kaRinKa_
ja odpowiem za panów: dzisiaj o dziewicę trudniej niż o jednorożca a co dopiero mówić o związku

Gość apel do dziewic
zależy w jakim wieku. mam nadzieję, że te porządniejsze nie kierują się zachowaniem koleżanek, czy obecnymi trendami i wiedzą co robią. :)

Gość jiers
tak zwiazałbym sie .. Dlaczego nie ?

Gość lilan86
ludzie co wy opowiadacie o bólu to nie rodzenie dziecka ,nie przesadzajcie. Ja mialam niesamowity odlot wlasnie ten pierwszy raz. Głupot nie opowiadajcie dlaczego nie może mieć orgazmu?