Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olo40

problem z sąsiadką

Polecane posty

Gość olo40

Mam problem z sąsiadką młodszą odemnie o jakieś 5,6 lat Tak jak by się mnie bała np boi się mnie wyminąć na schodach Gdy mnie widzi ucieka a jak się nie da schodzi z drogi Nie powie cześć ani nic, jak się jej o coś pytam odpowie ale sama nic Ostatnio była tak nie ciekawa sytłuacja listonosz jej nie zastał miał coś dla niej zostawił mi jej paczkę bo nie była płatna.Ponoć potem ja poinformował paczka przeleżała u mnie jakiś tydzień nie odebrała jej o demnie.W końcu sam jej zaniosłem tłumaczyła się że nie miała czasu Oczywiście jak twierdzi o nic jej nie biega Jednak ja się zastanawiam co może być powodem, nigdy jej nie zalazłem za skórę.Czy po prostu ona mnie nie trawi jest moja sąsiadka jakiś rok i jest samotna teoretycznie często wraca naje***** z jakieś imprezy ma jakieś 34 35 lat

Gość olo40
inne sąsiadki są wporzo - naprwaiałem im cieknące krany i potem same rozkłądały nogi :)

A moze ja zawstycdasz? Zostaw ja, niebadz taki wcipski, jak tak ci sie wydaje to tak jest!Musisz robic z niej skaplikowana osobe? Kobieta chce poprostu miec swiety spokoj

Gość olo40
Nie jestem wścipski oczy mam po prostu Wiadomo podoba mi się, a z tym kranem czy korkami to najpierw musiała by mi powiedzieć że ma problem.Pomógł bym z miła chęcią:) Zawstydzać? a co ona ma 15lat Fakt nie chce być nachalny ale jej widok w mini sprawia że trudno mi odpóścić:)