Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pijok

Byłaś mym Słońcem...

Polecane posty

Byłaś mym Słońcem co życie rozświetla, Teraz już wiem, że nic wiecznie nie trwa. Byłaś oaza co życie daje, Lecz woda wyschła, ja żyć przestaje. Me serce krwawi i bić przestaje. Że nie chcesz być ze mną, że kochać przestałaś. Teraz mi szczęścia już nic nie daje, Spojrzałaś mi w oczy i powiedziałaś,

Gość no trudno..
bywa:P serce nie sługa :)

urwało:/ Byłaś mym Słońcem co życie rozświetla, Teraz już wiem, że nic wiecznie nie trwa. Byłaś oaza co życie daje, Lecz woda wyschła, ja żyć przestaje. Me serce krwawi i bić przestaje. Że nie chcesz być ze mną, że kochać przestałaś. Teraz mi szczęścia już nic nie daje, Spojrzałaś mi w oczy i powiedziałaś, Że nie chcesz być ze mną, że kochać przestałaś. Me serce krwawi i bić przestaje. Teraz mi szczęścia już nic nie daje,

Gość eeetam walnij flachę
to ci przejdzie :D

naliczyłam 5x "przestaje",- kurde juz dawno powinno PRZESTAć :P

Gość dlaczego piszesz w czasie
przeszlym. nie moze słonko znow dla ciebie zaswiecic ?

Moja wersja: tego samego : Byłaś mym słońcem,co życie rozświetla Teraz już wiem, że nic wiecznie nie trwa Byłaś oazą, co życie daje :D Lecz woda wyschła, ja żyć przestaje. Kto mi upierze moje gatki Kto kupi litr wódki z gratki Kto sprzątnie, obiad ugotuje Kto się mną teraz zaopiekuje ? Gdybym mógł nie pić zaszyć własny zadek dałbym ci w mordę - to na wypadek gdybyś stwierdziła, żem do niczego no i, że wolisz to z kolegą ;PPPPPP

Gość Wszystkim pijakom
mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uhyyhyaha
o kurwa i znowu desznik daje popisy:o

Gość DAF
jak przeczytalem naglowek to od razu zalapalem ze jestes driverem...czesc kolego:) nie ty jeden masz takie same problemy...ja tez jestem uczuciowy...tez zabieralem ja po swiecie jak i ty ...i anglie i portugalie jej pokazalem ale jak skonczyla misie kasa poszla do innej kabiny...dasz wiare?

Gość DAF
chlopak napisal pijok to nie znaczy ze pije chociaz jak sie domyslam do abstynentow nie nalezy ale moge sie mylic ale nie koniecznie :)

Gość do autora*****
Zrezygnuj z pisania tych częstochowskich rymów bowiem nie masz talentu. Przestań też pić, możliwe, że wówczas czytając swoje brednie zawstydzisz się na tyle by tego typu knoty zapisywać sobie w swoim kompie :P Załosny i patologiczny tekst. Ktoś, kto sparodiował ten kicz, zrobił to wyśmienicie. Brawo !

Gość wiemy, wiemy...
co z tego, jak taki jak pijak nigdy nie będzie poetą :)

Tylko pijak ma wrażliwość poety. Autor musiał być trzeźwy w chwili pisania wiersza.

Hmmm... :D Alkoholowe przemyślenia niezbyt udane. Powtarzanie, jak zdarta płyta tych samych zwrotów: "przestaje", można było zamienić na jakieś inne, i nadać tej "poezji" odpowiedni wymiar, tym bardziej, że język polski jest cudownym językiem do żonglowania słowem. Twórczość "pijoka, choć powstała na solidnym kacu nie ma nic wspólnego z poezja przemyślaną. A zdanie: "Byłaś oaza co życie daje, Lecz woda wyschła, ja żyć przestaje." - po prostu nadaje siię do humoru zeszytów :D Reasumując, żeby nie pognębiać autora: popracuj trochę nad kolejnym tekstem, [a przede wszystkim przeczytaj go ze zrozumieniem kilka razy zanim go komuś pokażesz] - wówczas jest szansa, że wypłyniesz na szersze wody...;) Powodzenia 🖐️