Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu nie potrafie tego zmieni

OD DWÓCH LAT MAM DOŁA

Polecane posty

twardziel może ci sie tylko tak wydaje, ze jestes dla nich powietrzem a moze Twoj kiepski nastroj widac na twarzy, a kobiety raczej przyciągają pozytywni faceci

Maladie niby sie zgadza ale te inne choroby tez do mnie pasują...cięzko samej stwierdzic, na pewno nie mam myśli samobójczych, tzn często sobie mowie, ze nienawidze zycia ale wiem, ze nigdy nie zrobilabym sobie krzywdy

Gość TWARDZIEL.
staram sie byc radosnym na ulicy, szczegolnie na ulicy- jestem pewny ze nikt by nawet nie pomyslal ze ja takie rzeczy tu wyspisuje, sprawiam wrazenie osoby pewnej siebie, radosnej, rozrywkowej itp... a mimo to zadna kobieta mnie nie chce, zapewne jest to wina mojego wygladu

Ja mam, wiesz to pewnie masz tę dystymię i tyle. Lecz to, może się poprawi.

mieszkam z jedną osoba z rodziny .... o rodzinie duzo by pisac, wiem, ze przeszlosc wplynela na moje aktualne zycie...sporo sie dzialo w domu. Twardziel Wiesz po mnie to akurat widac nastroj, kiedys szlam ulica bylam wtedy przeszczęsliwa, az jeden mężczyzna do drugiego powiedzial "to jest dopiero dziewczyna radosna" innym zas razem, bylam wtedy w dolku, jakis chlopak do drugiego powiedzial "ta dziewczyna to ma depresje"....widac po mnie wszystko, jestem bardzo emocjonaną osobą na wszystko reaguje z olbrzymią silą, potrafie sie niezmiernie cieszyc z drobnej rzeczy a jednocześnie potrafie sie zalamac bo ktoś krzywo na mnie spojrzal, wszystko odbieram w ze zdwojoną siłą

Gość Pan dochtór
@Maladie: jest coś czego nie masz? :p

Gość to wina wychowania
czemu nie potrafie tego zmieni -to wina wychowania :) od dzieciństwa nam wmawiają żebyśmy osiągnęli szczęście gdy tak naprawdę go nie ma.im bardziej do tego dążysz tym bardziej się rozczarowujesz

Na osobowość pograniczną wpływają wydarzenia z dzieciństwa (wczesnego), więc jeśli miałaś spoko dzieciństwo, to raczej nie to.

i jedno i drugie mam, kurcze mam chyba wszystkie mozlwie choroby

Ha, ha. Mam: bpd, fobię społeczną, osobowość unikającą i prokrastynację. Tylko tyle.

Gość to wina wychowania
magddda A może po prostu depresja, z tego co wiem to najpopularniejsze zaburzenie a depresja jest dlatego bo bardzo popularne jest wmawianie ludziom aby mocno dążyli do osiągnięcia szczęścia. jeżeli to dobrze przeanalizujecie i rozejrzycie się po znajomych to też to zauważycie :D

do niedawna przeszkadzalo mi najbardziej tylko to, ze mam problemy w nawiazywaniu znajomosci, ogolnie w kontaktacha ale teraz doszly te okropne stany otumanienia z ktorymi nie potrafie sobie radzic, potrafie 3 godziny siedziec i zmuszac sie by pojsc do kuchni, walcze sama ze sobą, chce ale nie mogę, dopiero uplywający czas mnie mobilizuje....to taka walka mysli, "idz do kuchni- no nie mogę"

Gość to wina wychowania
Słuchajcie drodzy zdołowani, leki są w stanie zdziałać cuda, a nie leczona deprecha prowadzi do ohydnych tragedii. Zatem jak nie macie siły samemu coś z tym zrobić, to idźcie do specjalisty, to nie jest problem, bo można być anonimowym. muszą przestać myśleć w kategoriach "zmarnowałam życie", "nie spełniłam swoich planów", "umrę jako nikt" to pewnie im przejdzie

twardziel nie wiem, jak wygladasz ale przeciez kazdy ma inny gust, wiec muszą byc kobiety ktorym Ty odpowiadasz. Ja mam kolezanke, ktora wg. mnie jest brzydka, a faceci na nią reagują...myśle więc, ze to nie kwestia wyglądu, to raczej problem z psychiką.

Gość to wina wychowania
Maladie Mogę postawić Ci diagnozę, bo mam kolejne podejrzenie, tylko odpowiedz na kilka pytań: 1. Dlaczego jesteś odludkiem? Może boisz się, że jak ktoś się do Ciebie zbliży, to dostrzeże Twoje wady i Cię odrzuci? 2. Bywasz narcystyczna? 3. Często zmieniasz poglądy, nawet skrajnie, np. dziś jesteś katolikiem , we środę ateistą? 4. Jesteś perfekcjonistką? 5. Jesteś impulsywna? a ty psycholog hobbysta ?:D

to wina wychowania ja szukam na razie wirtulanego specjalisty ale jakos nie mam szczescia, szukam wlasnie takiej osoby godnej polecenia

Czasami. Ja jej diagnozę postawiłam na podstawie własnych doświadczeń z bpd

Gość to wina wychowania
to wina wychowania ja szukam na razie wirtulanego specjalisty ale jakos nie mam szczescia, szukam wlasnie takiej osoby godnej polecenia otom ja :D

Gość to wina wychowania
żartuje, nie jestem specjalistą :) proponuje ci zmienić swoją mentalność na nową i starą wyjebać ze swoich najgłębszych czeluści. co komu po szczęściu jak i tak umrze i wszystko zapomni ?

piszesz poważnie czy sobie zartujesz

chce tej zmiany ale potrzebuje kilku porad dlatego ten psycholog

Gość to wina wychowania
ze zmianą mentalności pisze poważnie a z tym że jestem specjalistą to dla bki. nie wiem czy ci pomogą ci oszuści psychologowie. oni w ogóle coś potrafią ? ja mam ich za idiotów :D

dlatego wlasnie szukam kogos sprawdzonego ale tak przez net trudno

Gość to wina wychowania
każdy może być psychologiem. tu nawet nie chodzi o wiedzę z książek lub narzędzia tj inteligencję (narzędzia same nie pracują :D ) ale o odpowiedniego człowieka który rozumie ludzi i świat

Gość to wina wychowania
lece spać rozumieć = być świadomym