Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche bym chciala.....

Ile można zrzucić w tydzień??

Polecane posty

Gość z tego co mi wiadomo
no właśnie , bo to chodzi o to żeby zmienić nawyki żywieniowe a nie katować się dietą

Gość tez mi tego trzeba
a nie można najpierw szybko potem zdrowo sie odżywiać???

Gość Zależy Ci wyłacznie na tym,
O tak, zmiana nawyków żywieniowych i dodanie ruchów. Przy 'szybkiej' diecie- efekt jojo+spowolnienie metabolizmu, co zaowocuje kłopotami ze schudnięciem na przyszłość

Gość Zależy Ci wyłacznie na tym,
Można, ale przy szybkiej diecie rozregulujesz sobie metabolizm i przytyjesz nawet na zdrowej diecie

szybo lecą te pierwsze kilogramy przy każdej diecie bo to poprostu woda którą organizm nadmiernie gromadzi a potem trzeba trochę ćwiczyć bo tłuszcz spala się dużo wolniej

dokładnie bo organizm będzie magazynował wszystko to co zjesz i będziesz przybierać. Moja szwagierka 4 razy już się głodziła i za każdym razem chudła w 2,3 miesiące około 20 kilogramów. Co później przychodziło ze zdwojoną siłą (ale ona wracała do starych nawyków) I ciągle tak robi, kretynka. No ale jej nie przemówisz do rozsądku. Teraz znowu schudła 17 kilo na głodówce...

NO i jeszcze najważniejsze: TRZEBA JEŚĆ W MIARĘ REGULARNIE I NIE DOPUSZCZAĆ DO WYGŁODZENIA bo nasz żołądek jest tak zaprogramowany że jeśli go głodzimy to on zaczyna sobie odkładać tłuszcz na później i boczki rosną dlatego waże jest to żeby mieć pod ręką owoc albo jogurcik .

widzę że się wszystkie zgadzamy:) dodam jeszcze tylko że warto być szczupłym i zdrowym, samoocena rośnie wraz ze spadkiem wagi, jest wiosna faceci oglądają się za "laskami", a na dodatek libido rośnie o 200% , ludzie są milsi życie jest piękne:)

Gość Mandaryn4
Ja chudłam średnio kilogram przy kuracji slimcea. Można szybciej, ale wtedy jojo gwarantowane, zresztą jest to mega nie zdrowe. Spokojnie ale do celu!

Gość Mariola

Miałam bardzo duże problemy ze schudnięciem i dzięki zabiegowi liposukcji pozbyłam się nadmiaru tkanki tłuszczowej. Po zabiegu bardzo szybko powróciłam do zdrowia. Zabieg wykonywałam u dr Aldonę Stachurę   i poleca bardzo dobra specjalistka