Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuda-wianki-dziwy

Tramwaj w prezencie ?

Polecane posty

Gość cuda-wianki-dziwy
czyli głos na "tak"?

Gość cuda-wianki-dziwy
no ja właśnie cały czas się zastanawiam... z jednej strony myślę, że to niebanalny prezent i teoretycznie solenizant byłby happy, bo przynajmniej moglby sie kolegom pochwalic, a z drugiej nie wiem, czy jazda takim sprzetem zapewni odpowiednie emocje.

Gość dqewdqwedq
Ja bym się ucieszyła. Ale fakt że o tanie nie jest a jeździ się tylko po kawałku torów, bo w zajezdni.

Gość dqewdqwedq
A w ogóle jaka to świetna stronka!

Gość cuda-wianki-dziwy
mam już dość kupowania mu jakichś oklepanych prezentów - dlatego teraz chciałabym zaskoczyć go czyms na maxa :D No bo kto spodziewa się, że w prezencie dostanie jazde tramwajem? hahahah

Gość tramwajem przez polske
jedno trzeba przyznać: prezent oryginalny. ja bym się ucieszył:)

Gość to zależy mój zjebałby mnie
jak szmaciarz konia ...i zażądałby walizki z narzędziami :O

Ja bym wybrała auto terenowe :) Tramwaj taki zabawny ale terenówka lepsze atrakcje i wspomnienia p.s. dzięki za namiary, chyba z tego drugiego skorzystam :)

Gość cuda-wianki-dziwy
ej blondynka, pamiętaj, że ja byłam pierwsza :D Na kiedy sie wybieracie? Bo ja chciałbym jeszcze w kwietniu :)

Oj jeszcze nie wiem, pierw uzbieram kasę, ogólnie to on urodziny w zimie ma, wszelkie rocznice w ziemie... myślę że może mu kupie na 7 rocznice wytrzymywania ze mną a więc późna jesień dopiero... Tak bez okazji to widzę fajne tanie quady mają, tylko ciekawe gdzie to się jeździ... na zdjęciu spoko ale jak w realu okaże się gówno to podziękuje.. pierw się dowiem o dokładną lokalizację

Gość o kurde ja mam terenówkę
to zacznę normalnie organizować takie zabawy :D 400 zł za godzinę, ja perdolę szok :D

Blondynko, wątpię żeby to tak działało..za zdrowie każdy raczej odpowiada sam

Gość cuda-wianki-dziwy
i juz sie zaczęło: teraz wszyscy będa się przekrzykiwać i nikt już nic nie doradzi....

"Beneficjent składa oświadczenie wiedzy, że udział w imprezie o podwyższonym ryzyku wiąże się z możliwością zranienia, kalectwa bądź innego trwałego uszczerbku na zdrowiu, a nawet śmierci, na skutek działania sił przyrody oraz podróżowania środkami transportu, pomimo zachowania przez Usługodawcę wszelkich zasad ostrożności i bezpieczeństwa wymaganych dla poszczególnych usług" z regulaminu :>

Wiesz no tam jest napisane "Na czas realizacji przeżycia organizator zapewnia opiekę instruktora i kask" więc w razie wypadku wg prawa zrobił co mógł prawda.. wiadomo za głupotę jadącego nie odpowie jak wjedzie w drzewo, ale wydaje mi się że taka prywatna osoba mogłaby za takie coś po odpowiedzieć... no chyba że wiesz dogadasz się z kimś że "pożyczasz" mu auto, nie organizacja imprez a jedynie wypożyczalnia auta ale to już licz na naprawdę sporę koszty napraw :D Do tego musisz mieć jeszcze miejsce tak żeby byli chętni na jazdę takim "torem"

Gość chłop ze wsi
Jeśli o mnie chodzi to 100xTAK

No właśnie zasad ostrożności i bezpieczeństwa... czyli wydaj mi się że musiałbyś zapewnić jakieś instruktora z papierkiem tylko po to żeby sobie był i powiedział każdemu uczestnikowi jakąś regułkę dot. bezpieczeństwa

Gość przygarnij kropka.....
podejrzewam, ze dla 90% facetow to byalby gratka ;) Ale to kupa kasy faktycznie...Za te pieniadzemoglabys mu np. kupic jakies akcje albo cos, zeby pobawil sie na gieldzie Co kto lubi

i moim zdaniem taka terenówka to naprawdę średni pomysł, bo jak ktoś pierwszy raz siądzie za kółkiem takiego samochodu to i tak nie poszaleje, bo po prostu nie będzie potrafił wykorzystać jego możliwości :) ja mogę kogoś przewieźć w charakterze pasażera :classic_cool: niezapomniane wrażenia, mokre buty i żołądek w gardle zapewnione :classic_cool: za jedyne 100 zł za godzinę :>

"zachowania przez Usługodawcę wszelkich zasad ostrożności i bezpieczeństwa wymaganych dla poszczególnych usług" No właśnie o to mi chodzi, dowiedz się jakie TO trzeba zapewnić żebyś wg prawa w razie czego był czysty że ze swojej strony zrobiłeś jak należy... jak to zapewnisz to pewnie że możesz takie coś organizować :)

tak czy siak dla mnie to bez sensu, tramwaj również ale to Wasi faceci i chyba same wiecie, co ich ucieszy