Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafkaaa222

Największy szacunek w mężczyźnie zdobywa kobieta, która nie wraca -WASZE OPINIE

Polecane posty

Gość nusia11
niektorzy faceci odchodza milcząc bo im tak łatwiej, nie lubią sie tłumaczyc.. czasem odchodza bo nie sa pewni swoich uczuc, a taka separacja na jakis czas pozwala im zrozumiec co tak naprawde czuja do tej osoby.. jak zdadza sobie sprawe ze jednak kochaja to wracaja, a jak lepiej im na wolnsci to juz nie wracaja.. jesli nie zalezy im na dziewvzynie to po co maja wracac skoro moga miec inne bedąc na wolnosci? chcoiaz napewno zdarzaja sie i tacy ktorzy wracaja tylko zeby sobie pobzy.kac jak to niektorzy mowia..ale to juz raczej dziewczyna powinna zauwazyc o co mu dokoladnie chodzi...

Gość ich wybór
to w ogóle jakiś dupek jest żadnego związku tu nie widzę to tylko znajomość ty nie wracasz bo nikogo nie opuściłaś faktyczny problem to taki, czy odpowiedzieć na maila i tyle

Gość agrafkaaa222
---ich wybór ja nie odpowiedzialam

Gość nie mozna generalizowac
no i bardzo dobrze ze nieodpowiedziałas,tymbardziej ze pytanie "co słychac" nie znaczy ze On chce wrócic do Ciebie.nawet gdyby chciał to niech sie troche pomęczy w staraniach. jesli chcesz mu dac szanse na powrót to napewno nie tak szybko

Gość ich wybór
no i dobrze facet jak chce to znajdzie sposób na kontakt

Gość agrafkaaa222
---nie mozna generalizować: bylo to juz jakis czas temu. ja nie odpowiedzialam, on juz sie nie odezwal... rozumiem, ze nie oznacza to, ze chcial wrócic, ale tym bardziej, w sytuacji jaka opisałam (zostawil mnie), po co takie zagadywanie?

Gość ich wybór
on już sie nie odezwal.. no i widzisz jak mu zależy wcale przestań zawracać sobie głowę takim dupkiem

to juz tylko On wie,ale skoro ponownie sie nie odezwał to znaczy ze mu nie zależy.Moze poprostu w tym dniu sie nudził i przypomniał sobie o Tobie,moze liczył ze sie odezwiesz,nawiaze kontakt i bedziesz kołem ratunkowym,moze pokłocił sie ze swoja nowa kobieta i chciał odreaagowac,zrobic jej na złosc itp. gdyby chciał wrócic do Ciebie bo jednak stwierdził ze cie kocha to chyba by to troche inaczej wygladało.

Gość agrafkaaa222
-nie mozna generalizowac: :( najbardziej obawialam sie tego, o czym napisalas. to wszystko sprawia, ze moja kondycja psychiczna nie ma sie dobrze a samoocena=0.

Mi sie wydaje ze faceci szanuja przedewszystkim kobiety które znaja swoja wartosci i dla których fecet nie jest całym ich zyciem:-)

Gość agrafkaaa222
tyle to ja tez wiem :/

wiesz trudno powiedziec jakie przesłanki nim kierowały jak pisał do Ciebie.Moja rada niepodniecaj sie tym zbytnio,nawet gdyby sie znowu odezwał to podejdz do tego z dystansem.

Gość tommy vercetti
i jeszcze, facet chce loda- nie rób wbrew sobie zerwij bo cie nie szanuję, facet nie chce zrobić minętki- zerwij z nim, bo będzie gowniany w łóżku, facet musi cie tam wylizac, ale sam ma nie wymagać

ja kiedys napisłam do feceta który od dawna chciał sie ze mna umówic ale go zlewałam.Pokłociłam sie z moim chciałam klina klinem zabic i przypomniałam sobie o A.napisałam "czesc co słychac?" On opdpisał ale ja w chwile pózniej sie opamietałam:-) On moze tez to odebrał jako znak z mojej strony,ale to nic nie znaczyło:-)

Gość tommy vercetti
przepraszam to nie tutaj

Gość agrafkaaa222
---nie mozna generalizowac: tzn co masz na mysli, odebral jako znak czego?

Gość agrafkaaa222
--nie mozna generalizowac: przepraszam, wlasnie teraz dokladnie przeczytalam. perspektywa, ze on mnie uwaza za "klin", jak Ty kiedys zrobilas, to tez srednio fajne.

ja nie mówie ze byłas klinem,ale sama napisałas ze juz wiecej sie nie odezwał

Gość agrafkaaa222
--nie mozna generalizowac: tak, masz racje. ja mu nie odpowiedzialam, a on juz sie wiecej nie postaral. :(

ja wtedy jak on do mnie odpisał juz sie do niego nieodezwałam...nawet nie spodziewałam sie ze on odpisze,ale nie ciagnęłam tego dalej...

mykam do domciu,bo kończe prace hihih jutro zerkne co dalej w temacie hihih,narka

Gość ja sie zgodzilam
ja sadze ze ta sytuacja juz wiecej sie nie powtorzy. duzo sie zmienilo od tamtego czasu. na lepsze. fakt, ze po tym nie ufam mu juz tak jak kiedys. on sie wtedy nie oddzywal przez 2 tygodnie. a nie przez pol roku:P po pol roku to juz bylby skreslony :p A JEGO MAIL POWEDROWALBY DO KOSZA, ALBO LEPIEJ, napisalabym, ze u mnei swietnie, ciesze sie zyciem, dobrze sie bawie i jestem bardzo zadowolona :P

Gość fucking idiots
jako facet mówie- to zdanie to 100% racja.

Gość agrafkaaa222
podnoszę

Gość ich wybór
jeszcze drążysz? rozmówczynie cię dołują wymyślają powody, snują domysły po co? facet nie jest zainteresowany i pora przyjąć to do wiadomości nie interesujesz go czemu twoja samoocena spadła do zera? naprawdę zależy ci na opinii takiej imitacji faceta?

Gość agrafkaaa222
--ich wybór: nie, nie zalezy mi na jego opinii, nie bede z nim. nie potrafie zrozumiec takiego postepowania- jednego dnia jestes ta jedyną, następnego dnia zostawia cie bez słowa.

Gość ich wybór
co tu jest do rozumienia? pisałaś, że facet okazał sie kłamcą okłamywał cię, więc jego słowa, że jesteś tą jedyna były kłamstwem potrzebnym dla realizacji własnych, chorych celów w świetle jego późniejszego zachowania to oczywiste

Gość agrafkaaa222
chorych celów?

Gość ich wybór
nie wydaje mi się , żeby kłamał w dobrej wierze :-P nic nie pisałaś o tzw. "związku" nie widzę jednak sensu , aby do tego wracać szkoda czasu i nerwów

Gość agrafkaaa222
nie pisałam, bo chyba mimo wszystko nie chciałam tego wszystkiego wyciągać na forum.