Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcePRAWDY

CZY JESTEM ŁADNA? 100% SZCZEROŚCI!

Polecane posty

Gość chdhhd
No, nareszcie jakaś naturalna dziewczyna:)ładna jesteś na pewno!

Gość bele de jour 1982
ojej,ale masz brzydko otynkowana sciane...takie rysy.

Gość uuuuaaaa
ładna :) a już się bałem, że kolejna fota różowej laleczki. Dobrze, że jesteś naturalna! tak trzymaj!

Gość cfcbfddddddddddddddddddf
masz cięzkie rysy twarzy, teraz tego nie widac ale bedziesz miala niedlugo opadajace policzki

Gość movvom
Ładna, masz sliczne usta

Gość a nie mozesz kuhwa powiedziec
bez złośliwości: -3 kg i będzie taka laska, że szok. :)

Pozbyłabym się na Twoim miejscu tej grzywki. Ale jesteś ładna. :) Śliczne usta i cera.

Gość ejpizdosluchaj
dziewczyno daj jakas fotke na ktorej sie usmiechasz.. bo tutaj wyszlas jakbys diabla zobaczyla

Gość no co by tu...
napisać, żeby Cię nie urazić...nie zrozum mnie źle ale jesteś przeciętna dziś jechałem z taka podobną laską w autobusie do pracy no niby ładna, naturalna nic jej jak Tobie zarzucić nie można ale nie była typem kobiety co zapada w pamięć, wywiera jakieś mega wrażenie....więc ogólnie jesteś normalną, fajną dziewczyną dość ładną lub bardzo ładną zależnie od gustu ale widziałem tez lepsze...

Gość IMO13715
"bez złośliwości: -3 kg i będzie taka laska, że szok." Popieram.

Jak dla mnie to daje Ci ocene 3 na 6. Ale takie ładne pełne usteczka masz. Radze coś zmienić w fryzurze

Gość m.a.r.i.k.a.
nie wziealabym sie za ciebie. wygladasz na troche ''masywna'' , troszeczke przypominasz mi szczeniaczka-bulldoga ale to pewnie dlatego ze jestes bardzo mloda i dlatego masz taka ''opuchnieta'' twarz. grzywka -tragiczna ,pozbadz sie jej. jestes ok. ogolnie. nie mzona powiedziec zes brzydka,ale ladna to znowu za duzo powiedziane....

Gość basiaaaaaa
ładna jesteś i masz ładne oczka.

Gość ładna ale grzywka okropna
.

Gość IMO13715
-3/5 kilogramów. +5 lat, abyś mogła powiedzieć, że jesteś kobietą. Fryzura robiona przez fryzjera nie babcię Jadzię. I sponsor szybko się znajdzie.

Gość Sig Drac
Jesteś atrakcyjna, owszem. Ale skąd w ogóle to pytanie? Kobieta atrakcyjna nie musi pytać innych o swoją atrakcyjność - o to, CZY jest atrakcyjna. Atrakcyjność, seksowność leży w psychice. Jeśli znasz swoją wartość, jesteś dumna z siebie, tego co osiągnęłaś - choć może być to pozornie mało - to faceci SAMI będą Ci mówili, że jesteś taka i owaka - komplementowali Cię. Spójrz na to też tak, że jak dana kobieta ma słabą psychikę, i jest niepewna swej atrakcyjności - nie pewna siebie, to może trafić na takich ludzi (zarówno kobiety jak i mężczyzn) którzy powiedzą Ci - 'ale pasztet, co za maszkaron' itp. I w tym momencie choćby kobieta nie wiadomo JAK atrakcyjna była, jej NIEPEWNOŚĆ będzie odstraszać. A to tylko nakręca spiralę zdołowania:/ I dla jasności, mi osobiście się podobasz, ale wiadomo, że dana osoba może albo zyskać albo stracić przy bliższym poznaniu - to się tyczy każdego z nas. A zatem JEŚLI jesteś taką osobą, która jest niepewna, to Moja Droga, podnieś sobie swoją samoocenę, ŻADEN facet albo kobieta (zwykle zazdrosna o urodę i wysokie samopoczucie) nie zrobią Ci krzywdy :)

Gość ładna jestes ale
nie gustuje w takich:)

Gość heheh9887
ale masz bica :classic_cool:

ta grzywka mi sie najbardziej podoba ze wszystkich fryzur jakie miałam i na pewno ja zostawie, nie jest chyba taka zła co?

Gość przykre
jestes prozna i skupiona na wlasnym wygladzie. uroda przemija. wygladasz zwyczajnie.

właśnie jest zła. moim zdaniem oklapnięta i tak na maksa wyprostowana, że aż śmiesznie wygląda. jakbyś jej tak na chama nie prostowała, to moim zdaniem byłaby lepsza.