Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcePRAWDY

CZY JESTEM ŁADNA? 100% SZCZEROŚCI!

Polecane posty

Gość IMO13716
Julk44 - spokojna Twoja rozczochrana. Pare lat i Twój luby zmężnieje.

Gość IMO13716
Fryzka - dawaj fotkę i się nie wykrecaj.

Otwieracz, oj, jaka zachęta :) Prędzej się wystraszyłam, ale skoro tak piszesz... ;]

IMO, ta, bo niby tobie da dałabym fotę - tobie, który mnie obrażał na forum, nie, nie uraziło mnie to, ale lepiej pokaż swoją, a zaryzykuję i otworzę oczy ;]

Gość OTWIERACZ Do PIWA
ponioslo mnie :classic_cool:

Gość IMO13716
Fryzka - jestesmy kowalem swojego losu. Jeśli chrzanisz głupoty, to nie zawacham się odezwać. A dzisiaj jestem wyjątkowo dla Ciebie miły, dlatego - FOTKA!

IMO i właśnie dlatego, że jesteś dwulicowy, chrzanię twoje prośby z całego serduszka :)

Gość IMO13716
Fryzka - wskaż mi miejsce gdzie POPROSIŁEM . :D

Julia, ty założyłaś ten temat? To zdjęcie to twoje? ;] Bo już się pogubiłam...

Fryzka, heheh i tu mnie masz :D Chciałam tylko sprawdzić, czy czytasz mnie ze zrozumieniem. Jak widać, da się! Da się?! :D Fotki nie będzie :P Nie czuję do ciebie jakiejś sympatii ;) Sorki :)

bardzo ładna jesteś:) może coś można by zmienić w Twojej fryzurze, niekoniecznie grzywkę?:) i nie sądzę, żebyś musiała się odchudzać z tego co tu widać:)

Gość IMO13716
Droga Fryziu, to że jestem ciekaw Twoich cycków także nie oznacza, że Cie lubię. :D

To po co ci zależy na obejrzeniu zdjęcia kobiety, ktora w żaden sposób cię nie urzekła? Toż to nie ma sensu!

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaa
jest ok nie jestes brzydka ani też sliczna !

Gość ona obiektywna
wg. mnie na pewno nie jesteś brzydka, masz regularne rysy twarzy, nie masz np. zbyt dużego nosa, ładna cera, wszystko jest poprawne....ale to nie oznacza, że jesteś ładna (przynajmniej dla mnie - wiadomo kazdy ma inny gust). Gdybym miała ci coś doradzic, to na Twoim miejscu troszkę bym schudła, zrezygnowałabym z grzywki i odsłoniła czolo w zalezności od kształtu i wielkosci czoła, ktorego teraz nie widac, zebrałabym wlosy albo do tyłu lub na bok, w ten spsosób wydłużysz sobie twarz, która teraz wyglada zbyt puciowato. Na koniec dodam, że widuje czasem kobiety, ktore mają jakieś defekty w urodzie np. rzymski nosek, czy coś innego a mimo to, mają w sobie to coś, że mężczyźni się nimi interesują, mimo tych defektyw są atrakcyjne. A tak na marginesie zastanawia mnie czemu umieściłaś tu swoje zdjęcie?

Gość IMO13716
Oj Fryziu. Nawet mógłbym Cię nienawidzić, a i tak bym przeleciał (chyba żeś 100 kilowy pasztet). :P

Imuś, to już tak się bawimy? :> Ale ja bym nie zrobiła "tego czegoś" z tobą, wiedząc, że masz mnie za nic. Nie potrafię tak twoja strata ;]

Gość IMO13716
W takim razie czas wytoczyć ciężką bajerę i klamać na całego. :D

Hehe, no widzisz. Czegoś cię nauczyłam. Ale nie chcę cię zmuszać do kłamstwa ;] Więc... Nie wysilaj się :D

Gość IMO13716
Widzisz Fryziu? Jedyne czego mnie nauczyłaś - a raczej potwierdziłaś tylko moje przypuszczenia, to że trzeba kłamać w stosunkach z kobietami w innym przypadku 'stosunków' nie będzie.

Taa, ale możesz i kłamać, a ja i tak już wiem, za jaką mnie uważasz, więc foty nie będzie ;] Też mnie czegoś nauczyłeś. Trza uważać na takich jak ty ;]

Gość IMO13716
A myślałem, że nauczyłem Cię iż faceci nie muszą Was lubić, aby przelecieć...eh!

Ech, to też ;] Ale na szczęście jestem mądra i niegroźni mi tacy faceci ;]

Gość IMO13716
Tylko uważaj żeby Ci grzywka nie przeszkodziła w ich wypatrzeniu. :classic_cool: