Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcePRAWDY

CZY JESTEM ŁADNA? 100% SZCZEROŚCI!

Polecane posty

dzięki za wypowiedzi. Dla waszej informacji - nie było mnie przy komputerze, dlatego nie odpisywałam. Zaraz nadrobie i poczytam co o mnie myślicie :)

Gość Navya
ale to też kwestia gustu bo mnie tylko niektóre osoby zapadają w pamięć. np wg mnie Olivia Wilde z dr Hausa jest śliczna i takie osoby zapamiętuje

Gość IMO13716
Piczka, odnośnie Twojej ksywki - motylek czy bułeczka?

Gość anya rybyk19
IMO13715 i to cos na B przypominaja mi taka jedna osobe. maly smiec, karzel i kurwa co wszystkim sie wygraza, mowi jak to komus zajebie, jaki to jest grozny, wyzywa innych facetow ALE tylko wtedy kiedy jest anonimowy lub kiedy jest w grupce takich gowien jak on :D odgraza sie nawet kobietom(tutaj tez scierwo napisalo dziewczynie ze to na "b" to maszyna do zabijania..haha ciekawe czego.chyba komarow na scianie:D). a jak wybralam sie z moim ex kochasiem a obecnie przyjacielem 2metrowym bykiem i dresem po mojej miejscowosci to to gowno spierdalalo na druga strone jezdni przed strachem o swoje gnaty :D tacy sami i wy jestescie. jestescie zerami i gownem. zarowno autorka jak i julk nie sa grube, sa takie normalne. a wyzywanie chlopaka julk od pedalow swiadczy tylko o tym ze jestes totalnym smieciem i scierwem chuju na "b" ze wyzywasz chlopaka ktorego nawet nie znasz. masz kurwo do tego prawo? jak nie to morda w kibel i wachac zawieszki klozetowe jebany potworze:D tacy wszyscy jestescie odwazni gdy jestescie ukryci albo w grupce a jak widzicie wielkie chlopisko to potraficie nasrac w gacie i tacy odwazni juz nie jestescie jak np w stosunku do kobiet.

Gość 001
bardzo ladne oczy :) nos troszke kartofelkowaty, ale do calosci pasuje usta w porzadku chociaz gorna warga moglaby byc wieksza mnie też się nie podoba Twoja grzywka

Gość IMO13716
anya rybyk19 - a o czym Ty tutaj złotko chrzanisz? Czyżbyś była gruba? :D

Gość anya rybyk19
IMO13716 ty pierdolony cwelu, jak ja takich gowien jak ty nienawidze. takie totalne dno i zero. juz widze jak wygladasz.. maly karakan 160, wsiok i wychudzone scierwo co pare razy zamlucilo na silce i mysli ze ma silne niczym kliczko :D moj kumpel jakby cie dorwal to by z ciebie kotlet mielony zostal bo oni lubia dopierdalac takim odwazniaczkom i kozakom jak ty. mam nadzieje ze ktos cie kiedys przerobi na miazge bo taka tepa strzala, kozaczyna, odwazniaczek w grupce, brzydal i smiec bez zasad nie powinien w ogole zyc. kto ci dal prawa do zycia? wspolczuje twojej starej ze takie gowno ma a nie synka. nawet dresy maja jakies zasady, kazdy kto nie ma kompleksow ma zasady a ty jestes totalnym zerem, takim pierdolonym robaczyskiem co sie w gownie zagniezdzi. co mocny jestes tylko do kobiet, dzieci, starcow a jak wielki gosc stanie na twojej drodze to szczysz po gaciach gnido.

Gość miamiiiiaaaa
pasztet kielecki

Gość IMO13716
Oj Aniu - a czemu Ty mi nie "dopierdolisz"? Czyzbyś była takim samym patologicznym gównem jak ja - czy tylko jesteś gruba? :D

BSA czy ty potrafisz czytać? Zresztą odpierdol się wreszcie:O Jak to już ci ktoś wyżej napisał :O popatrz na siebie a później oceniaj innych. A co Ty przepraszam prawdziwy facet jesteś ? błahahaha aż się oplułam ze śmiechu :D Zapewniam Cię że wygląda lepiej od ciebie i przynajmniej ma kulturę, nie to co ty....

Gość OTWIERACZ Do PIWA
nawet ladna choc szalu nie ma ale widac ze przy kosci a jak ktos jest gruby to cóz nawet ładny ryj nie pomoże :classic_cool: czyż nie mam racji ?:classic_cool:

Gość IMO13716
Piczka, a Ty "rogalem" się nie wykpisz, bo ja także bywam napastliwym trollem. :D

Gość IMO13716
Nosz, cholera jasna! Teraz ta bedzie bronić grzywki autorki!

IMO, heheh, nie grzywki :P Sama nie lubię grzywek na środku. Tzn. bardzo chciałabym taką mieć, ale na przekór mi nie pasuje i muszę się zadowalać taką na bok :) A wydaje mi się, że laski z grzywką na środku wyglądają tak lajtowo (znaczy, zależy komu pasuje) ;)

Gość OTWIERACZ Do PIWA
Fryzka a czy ja powiedzialem ze maja nieladne twarze? umiesz czytac ze zrozumieniem? napisalem ze im nawet ladny ryj nie pomoze jesli maja wielkie dupsko czaisz?

Gość IMO13716
Fakt, taka grzywka na środku zbyt bardzo się przetłuszcza.

Marzycielko, hym, a co to z nadwagą jest się brzydszym? :) Laski będą ćwiczyły, twarze ładne już mają, więc jak zgubią te kilogramy to będą wyglądać jak modelki :) Ale dieta straszna rzecz :)

Otwieracz, heh, nie atakuj tak ;] Nie szukaj kłótni ze mną ;] IMO, dziękuję za zrozumienie :D Jak byś był kobietą, też byś wolał grzywkę na bok, co? :P Ja już sama nie wiem, jaka mi pasuje. Uwielbiam zmiany ;]

Gość Solie
Dla mnie jesteś śliczna:)

dziewczyna na fotce jest ładna, chciała szczerości, to ją ma ;) Niech troszkę zrzuci kilka kilogramów, ale żeby się nie zagłodziła lub nie popadła w anemię! :) Bo ona może to dosadnie odebrać te wszystkie nasze wypociny, ciekawe jak reszta krytyków wygląda ;>

ty się BSA pilnuj, bo jeszcze kiedyś trafisz na takiego wieszaka o pedalskim stylu a wtedy się zdziwisz... ojjj nie życzę ci tego oczywiście, ale przestać kozaczyć bo trafi kiedyś swój na swego. I odpierdol się w końcu :O Przejdź może na nk albo facebooka i tam się pośmiej z kogo chcesz, ale ode mnie wara!

BSA, hehe, szantażyk emocjonalny? :D Bo zaraz będę mieć kompleksy na temat grzywki ;] Nie grzywka spoko, ale ja nie prostuję włosów i wyglądają dosyć naturalnie ;]

Gość OTWIERACZ Do PIWA
nie atakuje zachecam tylko do czytania ze zrozumieniem :classic_cool: