Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcePRAWDY

CZY JESTEM ŁADNA? 100% SZCZEROŚCI!

Polecane posty

Gość IMO13715
chcePRAWDY "ta grzywka mi sie najbardziej podoba ze wszystkich fryzur jakie miałam i na pewno ja zostawie, nie jest chyba taka zła co?" Gratuluje! Pomimo, że gdy wypłynął temat fryzury wszyscy zgadzaja się, że jest do dupy - Ty i tak jej nie chcesz zmienić...

Gość Sig Drac
Co prawda wypowiedź o próżności jest ostra, ale PRAWDZIWA. Więc dobrze by było popracować nas tym, nie sądzisz??

Gość wdyw1000000
Jesteś przeciętna, może troszkę powyżej przeciętnej, ale za to Twoje usta rzeczywiście przyciągają wzrok ;-) przefarbuj się na jasny brąz lub czekoladę, będzie lepiej in my opinion of course :) pzdr!

Gość dorota00000000000
Moż ebyc,tylko - 5 kg.

Gość IMO13715
"King of Political Correctness and Desperation"

Gość Sig Drac
Kurka, laska MUSI mieć trochę ciałka - jak ktoś kocha kościotrupy, to na pokazy mody i modelki łapać, bądź się na nie napalać - skóra i kości. Kobietę trza mieć za co złapać - jak już mowa o pewnych tematach;)

Gość aj tam aj tam olaboga
grzywka okropna! sama obcinalas?

Gość jem kozy z nosa
nie podobasz mi siem :p

Gość so many times I alive
nie wiem czym sie zachwycacie... moim zdaniem strasznie gruba i totalnie przeciętna :o

Gość jesteś ładna i zostań
taka naturalna jak będziesz kobietą to zobaczysz i stare i młode chłopy będą za tobą szaleć faktycznie fryzura do bani,jedź do jakiegoś salonu markowego bo masz piękne długie włosy i można ci na głowie cuda wyczarować:)

Gość konesererererer
nie jesteś ładna. ale też nie jesteś gruba (te opinie nt. wagi są wzięte z sufitu).

jesteś bardzo ładna ;) jedyne, co bym zmieniła to grzywka. jeśli bardzo chcesz ją zostawić to przynajmniej troszeczkę ją przytnij i wycieniuj, nie będzie taka ciężka. jesteś troszkę przy kości i taka wielka grzywa optycznie powiększa ci twarz jakby ci się chciało możesz również zrzucić ze 3-4 kg, ale nie koniecznie :)

Oczywiście, że jesteś ładna i wcaaale nie gruba ha ha ha....Może nie jesteś typem subtelnej, filigranowej kobiety, ale takie ramiona jak Ty masz są sexy ;) :)

Gość hgjfjtdjcrec
schudnij

Gość tenkto
ten kto powiedzial ze dziewczyna jest przy kosci, chyba masz cos z glowa nie tak, dziewczyna jest ladna i wyglada zdrowo nie jak wieszak, tak trzymac :))

Gość dvdvf
ten kto mowi zeby schudla, powinien sie dobrze trzepnac w durna lepetyne..z czego ma sie odchudzac?? przeciez to nastolatka, z kosci na osci? ma wygladac jak suchy kosciotrup?? bez przesady..tylko u nas w Polsce jezeli ktos mowi ze wazy 60 kg , nie wazne ile ma cm wzrostu od razu uznawany jest za osobe gruba...paranoja jakas..na pewno sie nie odchudzaj, a co do grzywki, brzydkie koncowki, spalone od prostowinicy, zmien odrzywke na jakiejs b. dobrej firmy, uzywaj nablyszczacza , tez dobrej firmy, i grzywka bedzie wygladala ok:) te wloski sa poprostu zniszone

Gość przeciętna dziewuszka
jakich tysiące.absolutnie nie gruba.po prostu przecietna.

Gość pogromca offerm
powinna zrzucic kilka kilo bo twarz ma jak balon , jak moja sąsiadka z mega dupskiem 😠

Gość IMO13715
dvdvf - nie pierdol, bo rodzinę powiększysz. Nikt tutaj nie mówił o robieniu z siebie wieszaka - panikaro. A, że dziewczyna pulchna, to fakt, który nieprzewrażliwiona osoba zauważy na pierwszy rzut oka.

Gość +offerma+.
no ma twarz jak balon, ale to nie kwestia wagi, a po prostu rysów twarzy. ręce ma szczupłe, brzucha też nie ma. ślepi jesteście

Gość pogromca offerm
ueeee mi się taka uroda w ogole nie podoba , wole Mirande Kerr :classic_cool:

Gość zakumatowanyX
kurna NA TWARZY JEST PULCHNA!!! SLEPI JESTESCIE?!?!?!!??!

Gość IMO13715
A gdzie Ty na tym zdjęciu ten szczupły brzuch widzisz? Wytłumacz - bo może cała fotka mi się nie ładuje.

Gość dddaX
jak juz musisz miec ta grzywke to ja lekko PODKRECIC na grubej szczotcce a nie prostuj !!!!! glupio to wyglaa... :O

Gość rece opaaadly
i temu mamy tu takie tematy i komenty ... bo siedzia tu 14 latkowie.

Co za ludzie niedowartościowani tu siedzą to szok. Macie kompleksy na punkcie swojej figury i nic więcej :O dziewczyna normalna, nie chuda, ani tym bardziej żadna pulchna a wręcz w miarę szczupła. Co do grzywki to fakt, bardzo zniszczone końcówki. A to że kości policzkowe jej nie wystają to po prostu taki typ urody :)

Gość dvdvf
IMO13715 - nie badz taka hej do przodu, nie panikuje idiotko, pierdolisz sie to moze ty..

Gość IMO13715
"julk44" Czemu? Wytłumacz mi czemu spodziewałem się po Twoich słowach, że będziesz gruba? :D:D:D:D