Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka232323

Boję sie swojego sąsiada

Polecane posty

Gość emilka232323

Mieszkam w domu. Obok, w sąsiedztwie mieszka rodzina, która ma psychicznie chorego syna, ma już on około 30 lat. Nie wiem co to za choroba, ale ten człowiek czesto chodzi po ulicy, mówi sam do siebie, czasem wyzywa i grozi dzieciom idącym ulicą do szkoły :O mnie też kiedy byłam mała i chodziłam do szkoły to groził - mówił, że mi wpierdoli itd. Jego rodzice jakoś nie zwracają na niego uwagi, nikt go nie pilnuje, chodzi sobie gdzie chce. No i ostatnio zauważyłam, ze ten facet mnie obserwuje :O Mam 23 lata. Czeęsto widzę kiedy jestem w ogrodzie, że on stoi gdzieś na swoim podwórku i patrzy na mnie. Teraz też byłam przed chwilą w ogrodzie, nagle się odwróciłam w kierunku jego domu, patrzę a on stoi przy płocie i się na mnie po prostu gapi :O a wczoraj to już przeszedł samego siebie, bo się na mnie patrzył przez lornetkę :( ja nie żartuję, to prawda. Zaczynam się bać tego faceta, jest chory i nie wiadomo co może mu do głowwy przyjść. Jak myślicie, mam prawo się bać, czy on może być niebezpieczny?

Gość jhlhjl
On moze byc niebezpieczny dla otoczenie wez to zglos gdzies , nie zeby Cie straszyc , ale nie chce aby Ci sie cos stalo.

Gość ochronnnnnna
zglos to na policje ale lepiej osobiscie,ze grozby,zobaczysz czy zapisuja,a tak w ogole to wspolczuje ale powiadom jakos jego rodzine ze to jest karalne...ale jesli chodzi o wariatow to nie bardzo:( zabezpiecz sie!pomysl troche;)

Gość jhlhjl
Miej przy sobie jakis gaz albo paralizator kup

Gość ochronnnnnna
a tak w ogóle to on moze byc mniej niebezpieczny od zwykłych,niby grzecznych osob które sa miłe na co dzien...a pozniej nagle morduja,sa zdolne do najgorszcyh rzeczy...tak to jest

Gość ...D....
jeśli jest chory to bym wypatrzyła jak któryś z jego opiekunów będzie gdzieś wychodził albo wracał do domu.. i bym to powiedziała ze ich syn się dziwnie zachowuje że proszę źle mnie nie zrozumiec ale obserwuje mnie lornetką. wiem że on jest chory ale to jest dla mnie trochę nie zręczna sytuacja

Gość Drift na lodzie

Wyolbrzymiasz się bo sąsiady są ciekawskie. Może zakochany xD Wprowadź się bendziesz miała innych sasiadow😁😀😂wypierdol mor albo płot a nie to zasad tuje niech sąsiady wiedzą że są *uje. Ze gada do siebie nawyk. 

Gość Monika

A Ty po co odpowiadasz na post z 2011? haha