lila11 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Dziewczyny w srode ide do ginekologa na cytologie. Od roku biore tabsy oc-35 i lekarka kazala takie badanie zrobic. Przepisala mi jakies globulki na dzien przed badaniem al.e ich nie wykupilam a jednak ide. Czy moze to w czyms przeszkadzac? Czy to boli i jak to wyglada? Aha i czy wyniki od razu sa? Poinformujcie mnie,plisss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 U mnie wyniki są po miesiącu. Raczej nie boli, w zależności od lekarza nawet się nic nie czuje. Nie wiem co to za globulka, ale wynik może być gorszy bez niej niż z nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość licencjatka_ona123 Napisano Kwiecień 4, 2011 przed cytologią nic nie powinno się "tam" wkladać. ;) ja bym zrobila to badanie, ale bez uzywania globulki bo moze falszowac wynik. czy boli? nie. nie jest to jakies bardzo przyjemne, ale jak lekarz zrobi to umiejętnie to w sumie nawet nie czuc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach