Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajny 26 xyz

Pochwa na 4 palce i przygoda :)

Polecane posty

Gość Zwyczajny 26 xyz

Hej! Miałem przygodny seks a raczej pieszczoty z kobietą po porodzie, starszą ode mnie z 10 lat. Moim zaskoczeniem była jej pochwa... bez problemów włożyłem 4 palce...Owszem była mega mokra, a jak jej robiłem palcówkę to się posikała (albo to był kobiecy wytrysk), ale... czy każda po porodzie jest tak szeroka ?? Później udało mi się włożyć całą rękę... i.. jeszcze był luz... Szerokość moich 4 złączonych palców to ok 8 cm... Generalnie pieszczoty były fajne, ale zaskoczyła mnie ta jej szeroka pochwa...

Gość Zwyczajny 26 xyz
Bynajmniej to nie prowokacja. Mozna powiedziec, ze byl to sponsoring :P

Gość Yni'ale
Ja mam ciasną ;)

Gość Dooooktorek
Pochwa (łac. vagina) odcinek żeńskich dróg rodnych. Jest przewodem mięśniowo-błoniastym, silnie rozciągliwym i elastycznym, długości 5 cm do 14 cm (zazwyczaj 6 cm do 8 cm), stanowiącym połączenie między macicą a przedsionkiem pochwy, będącym częścią sromu (pudendum feminum). Najwęższa w swojej dolnej części stopniowo się rozszerza. W części środkowej ma około 2 cm do 3 cm szerokości. Pochwa stanowi miejsce wprowadzenia nasienia, obejmując prącie w czasie kopulacji oraz drogę, którą wydostaje się płód podczas porodu, a także drogę odpływu krwi menstruacyjnej. W czasie rozwoju płodowego powstaje z połączenia części dystalnych przewodów przyśródnerczowych (przewodów Mllera). Poród (również rozwiązanie, narodziny) - zakończenie ciąży. W wyniku porodu organizm potomny (noworodek) przemieszczany jest z macicy matki do środowiska zewnętrznego. Poród może być postrzegany jako przeciwieństwo śmierci, jako że stanowi początek życia poza organizmem matki. W większości kultur wiek określany jest w odniesieniu do tego właśnie wydarzenia. Za początek porodu uważa się moment wystąpienia regularnych bolesnych skurczów macicy, którym towarzyszą zmiany zachodzące w szyjce macicy, głównie jej skrócenie i rozwarcie.

Gość Nikolka 29
Niestety, po porodzie tak czasem bywa. Też mam ten problem :(

Gość To juz rozklapciocha
:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to lipa