Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja mam 20 lat, Ty masz 20 lat

Rocznik 1991- rocznik geniuszy!!!

Polecane posty

Ja tyż rocznik 91 tak zmieszamy sie z resztą szarych człowieczków, ale narazie daj nam chwilke, abysmy mogli się poczuć wyjątkowo;)

Gość tictacizielonaherbata
Ja jestem '92, myślę, że najlepsze roczniki to te 89 i wcześniejsze. Tak do '94 to już te ostatnie co bawiły się na powietrzu ;s

Jestem z 91 i nie dostrzegam w swoim otoczeniu geniuszy, a ludziom urodzonym wcześniej bardzo zazdroszczę.

Choć oczywiście nie zaprzeczam, że doceniam to, iż załapałam się na ostatki dobrych czasów.

Gość taka prawda ona
rocznik mlonów :D 🖐️

wszystko dobre co się dobrze kończy, a ludzie starej daty skończyli się na 31 grudnia 1995 roku, urodzeni później to już ludzie nowej daty, ale wiecie wspaniale było być 11latką w roku 1991 cudowny okres mojego życia nigdy go nie zapomnę, żałuję tylko że nie załapałam się do lat 70tych :)

Gość misiamisiaka
rocznik 91- co wy możecie wiedzieć- nie pamiętacie kolejek po pralkę, kawę, mięso :p Wy już mieliście wszystko dostępne- ja smak bananów poznałam dopiero jak miałam 10 lat Z resztą też miałam kiedyś 20 lat.. pamiętam, że chciałam żeby czas stanął w miejscu- niestety od 20stki do 30-stki to normalnie jak mrugnięcie okiem.. jak się ma 20 lat to się człowiekowi wydaje, że może wszystko- a potem proza życia daje o sobie znać- jak plaskacz w ryj :P

kurczę, niby nie tak wiele jesteście młodsi, niż np. ja, a jednak przepaść jak cholera - nie widzieliście na oczy PRL, stanu wojennego, wielometrowych kolejek za kawą, okres przemian po 89' (hiperinflacja, denominacja złotówki, pierwsze reklamy w TV) spędziliście będąc nieświadomymi brzdącami i ocknęliście się do świadomego życia już w nowej polskiej rzeczywistości. kto wie, może wyjdziecie na tym lepiej, będziecie lepiej dostosowani...... kto wie.

Gość milennaa
a na czym polega ten ich geniusz?

Gość hah:ddddddd
niezle

Na czym polega ich geniusz??? No cóż... Wśród moich rówieśników jest bardzo dużo utalentowanych ludzi.Z mojej klasy prawie każdy realizuje się w pracach artystycznych np jedna moja koleżanka robi śliczne makijaże, kolega jest dj-em,a ja maluję. Ale wydaje mi się,że mamy więcej charyzmy...Może właśnie przez to że dane nam było dorastać w tych złotych dla Polski latach 90tych. misiamisiaka napisała:rocznik 91- co wy możecie wiedzieć- nie pamiętacie kolejek po pralkę, kawę, mięso -Co w tym niezwykłego? W prl-u wszystko było szare-nie było możliwości wyróżnienia się z tłumu. W latach naszego dzieciństwa najbardziej rozwinęła się technika, media a my razem z nią, więc jesteśmy PONADCZASOWI:)

oj sorka, :o, pomyliło mi sie miało być 1891 :o, sorka 🖐️

Gość Ja mam 20 lat, Ty masz 20 lat.
ale fajnie, że ktoś mi ukradł temat i zaczernił mojego nicka:( wobec tego kończę moje wywody, bo temat zaraz umrze śmiercią naturalną:((

Gość chlapnij se na dzień dobry
to że malujesz nie znaczy że jesteś geniuszem, utalentowani są z każdego rocznika ale może jestes zbyt ograniczona żeby to zauważyć

podstawowym dowodem na geniusz rocznika '91 jest rekordowy średni wynik IQ tejże wręcz rasy ludzkiej, który wynosi 180 i to na minusie :classic_cool: 🖐️

Gość 1989 i pozniejsze to juz sa
same tepe ulomy z kazdym rokiem coraz bardziej uposledzone

:classic_cool:🖐️ patrząc obiektywnie rocznik taki sobie, można w tym roczniku napotkać totalnych debili jak i geniuszy, jak w każdym. Mnie oczywiście bliżej do geniusza :classic_cool:

najpierw sie zaczernilam, lecz pozniej odbyłam rakcje dichromianu fosforu ze stężonym roztworem kwau azotowego pięć, w wyniku czego zabarwiłam się z powrotem na pomarańczowo [geniusz face] :classic_cool: 🖐️

Gość loliteczka
dokladnie 91 góra!!!!!!!!!!

dichromianu potasu jak już, podszywku autorki, nie ma czegoś takiego jak dichromian fosforu 🖐️ nie dość, że sieje ferment to jeszcze głupie :D

Gość loliteczka
mój geniusz polega na tym że jestem geniuszem ale nie wiem dlaczego

oj wiem. malowanie to nic! mówiłam, że chodzi o charyzmę. Nie znasz mnie, a myślę, że bys mnie polubił. z tymi geniuszami to troche prowo było. może niepotrzebnie, bo teraz wszyscy się rzucili na mnie, ale uważam, że fajni ludzie są z tego rocznika:)

hej, ja tez jestem '91 :) choc zawsze chcialam sie urodzic rok wczesniej, jakos tak podoba mi sie pelna dziesiątka w 1990 :p

Gość wasz fenomen polega na tym
że wyżej sracie niż dupe macie