Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja mam 20 lat, Ty masz 20 lat

Rocznik 1991- rocznik geniuszy!!!

Polecane posty

Gość a kto za to zaplaci
A ja mam tę nieprzyjemność pracowania z rocznikami '90, '91, '92. Poziom wiedzy coraz niższy, głupawka coraz większa. A największy poziom zadufania w sobie i niezadowolenia z całej reszty, narzekania i psioczenia. Współczuję ich rodzicom.

Gość rocznik 1991 gurom!
terz uwarzam ze 1991 jest najleprzy a dlaczego tak uwarzam? bo ja jestem z 1991! i nasz rocznik jest zajebisty bo umiemy zrobic tylko 6 blendow ortograficznych w jednym zdaniu a to o jeden mniej od samego prezydenta kompromitowskiego!

starym zazdrośnikom dziękujemy :o Jakie wady ma rocznik 1991? Tak obiektywnie? Jak myślicie?

Gość tobie chodzi o charyzmę
że ma ją rocznik 91a mnie o to, że charyzmę mają także starsze roczniki i to nawet większą, są bardziej zaradni, samodzielni i na pewno poradzą sobie bez pomocy rodziców; skąd możesz wiedzieć że masz więcej czegokolwiek ode mnie? wkurza mnie takie zaściankowe myślenie

Gość ha ha ale jaja
widac, ze po tym co piszecie do inteligentnych nie nalezycie:O moj brat jest rocznik '91 i ledwo skonczyl gimnazjum, wiec jest nieukiem bez szkoly, a ja jestem z 198..... i skonczylam medycyne......wiec watpie, ze wasz rocznik, to rocznik geniuszy

Gość to oczywiste z kazdym rokiem
"matura" jest coraz latwiejsza i z kazdym rokiem coraz wiecej glabow nie moze napisac na 30% gdzie malpa z zoo by skreslila na te 30%, polanalfabeci a jak sie preza normalnie smiech czlowieka ogarnia :D

Gość hej :)
do rocznikow 1991 ja jestem 89 jestem ciekawa bo wy 1 macie ta amture obowaizkowa jak w waszej klasie (powiedzice prawde) jest z wynikami z tej matury? Tak srednio ile %?

Gość 20% tych daunow
nie zdalo matury gdzie autentycznie chyba trzeba miec IQ 10 zeby na 30% nie skreslic

Ja może przemilczę swoje wyniki z próbnej póki co matury :D nie że zły, ale też niezbyt dobry, jednak jestem w technikum i to dobrym, a więc tak naprawdę to tak jak ciągnięcie dwóch szkół naraz, nie jest łatwo ;). Odnośnie matur, szkół itd. - ja mam jednak wrażenie, że nasze szkoły uczą tak naprawdę wszystkiego i niczego...słabe wyniki w nauce nie świadczą o słabej inteligencji, kiepskiej zaradności czy lenistwie. Bo na cóż mi znajomość wszystkich dzieł z kanonu lektur ?:) Fakt, że przesiew przy maturach i przy naborze na studia jest zbyt mały, a wynika to z durnego systemu finansowania uczelni zależnego od liczby studentów. Stąd masa ludzi studiuje bzdurne z punktu widzenia rynku pracy kierunki humanistyczne. Jeżeli kogoś bardzo one interesują lub ktoś jest z w tych dziedzinach wybitny i może liczyć w przyszłości na pracę np. na uczelni - proszę bardzo, jednak większość osób na studiach humanistycznych, zwłaszcza prywatnych to...cóż, może nie będę rozwijał tematu ;) Prawdę mówiąc słabo zdana matura kierunkuje osobę raczej na studia zaoczne - co jest w obecnej sytuacji lepszym rozwiązaniem, niż studia dzienne.

Gość 458+98565
rocznik 91' ? matko kochana, w tym roku to ja szłam do drugiej klasy....

Gość bounce baby out the door
1991 I'm lovin' it!

Gość ale srednio
przecietnie ile % jes z matury

Dobra, przyznam się :) Zarówno z matematyki jak i z polskiego (podstawa) moje wyniki próbne oscylują wokół 50%. Z angielskiego dużo lepiej, ale też stać mnie na więcej. Nie uważam tego za zły wynik, jednak pewnie gdybym nie miał na głowie jeszcze zawodowych przedmiotów to zdałbym lepiej no i mój wkład własny jest po prostu zbyt mały. Leser ze mnie, na szczęście dość inteligentny ;)

Gość ale srednio
jak to jest ze na forum wsyzscy maja okolo 50 albo powyzej a jak sie widzi listy na studia to angle sa nizsze noty nizsza jest tez srednia krajowa?

Nie wiem jak to jest... Może tak,że na studia startują ci, których rodzice wspomagają finansowo i mogą sobie beztrosko studiować dziennie, a wcale nie są zdolni, ani nie zależy im na nauce. Ja miałam dobry wynik, a zamiast studiować pracuję na jebanej produkcji, bo moi rodzice nie chcą mi pomagać, bo są za bardzo zajęci swoją sprawą rozwodową i swoimi nowymi partnerami:( Niestety... Rocznik 1991 ma o tyle przejebane,że akurat kiedy wchodzimy w dorosłe życie wybucha kryzys, a w Polsce rządzi pachołek Putina, który nawet światłowodowe linie telekomunikacyjne, przez które przekazywane są tajemnice państwowe sprzedał Rosji.

Gość ej no...
co wy tak wszyscy o tej maturze???

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
Jestem '92, jestem zepsuta :D:D:D

Gość ej no...
no co ty? Nie żartuj;)