Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaa2

Czy to była zdrada? Pieszczoty itd.

Polecane posty

Gość Kasiaaaaa2

To było tak szybko. Dałam się ponieść chwili. Macanka, minetka, ale potem przypomniałam sobie o moim chłopaku i już więcej nic nie zrobił. Nie zdążyłam jeszcze dojść od minetki, bo przerwałam wcześniej. Nie wiem teraz czy już zdradziłam, czy jeszcze nie. Jak uważacie?

Gość PaulinaaniluaP
zdrada!!

Gość Kasiaaaaa2
Skoro przerwałam nim doszło do stosunku to myślę, że chyba jeszcze zdrady nie było. Ale koleżanka mi powiedziała, że skoro nie chcę o tym powiedzieć mojemu chłopakowi to znaczy, że zdrada była, bo wszystko co ukrywamy to zdrada. Nie wiem co o tym myśleć. :(

Gość rozbawiłaś mnie
"...ale potem przypomniałam sobie o moim chłopaku i już więcej nic nie zrobił..." hahahahaha!!!

Gość ehhhhhe
jesteś nędzną miernotą nie godną miana dziewczyny swojego chłopaka,jesli to prawda co nabazgroliłaś

Gość Kasiaaaaa2
Ale dlaczego uważacie, że to już była zdrada? Przecież na końcu do niczego nie doszło. Chyba usprawiedliwia mnie to trochę.

Gość taka_jedna_sobie......
a hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha przypomniałam sobie :D :D:D:D:D: :D :D :D :D :D :D :D :D :D urzekła mnie Twoja historia...

Gość taka_jedna_sobie......
to wyobraź sobie teraz Twojego chłopaka z dziewczyną.. przytulają się, całują namiętnie...ich języki się stykają...lizą się po swoim ciele.. on jej pieści piersi, ssie sutki..ona jest mega podjarana... jest tak podniecona, że myśli tylko o tym by jej wsadził.. zaczyna więc pieścić jego penisa..oh tak..jest cudowny.. rozpina mu rozporek po czym klęka przed nim..on jest tak mega podjarany, że trzyma go w dłoniach i kieruje w stronę jej pięknych ponętnych ust.. już jej wkłada do buzi swoje zwierze i nagle..?? przypomina sobie o Tobie.. Ty się dowiadujesz o wszystkim następnego dnia i jak się z tym czujesz?? hmm??

Skoro na sile sie sama usprawiedliwiasz to po jakiego chuja pytasz ludzi co o tym sądzą? I tak masz inne zdanie od wszystkich. Powiedz o tym chłopakowi - wtedy sie dowiesz czy potraktuje to jako zdradę czy nie.

jak to nic nie było? dopuściłas innego faceta do swojej najintymniejszej sfery. to jest skarb dla Twojego chłopaka, który Cię kocha. zawiodłaś jego zaufanie najbardziej jak mogłaś. zrobiłaś świństwo. pozwoliłaś się dotykać innemu facetowi. Twój chłopak Ci ufa i nigdy by Cię o takie rzeczy nie podejrzewał. a Ty go oszukałaś. i to już jest zdrada. biedny ten Twój chłopak. zniszczyłaś mu życie.

Gość taka prawda ona
bez przesadyjak nie miała orgazmu to nie zdradziła no ludzie :P