Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Ameliiia

Kto ogladal film "Galerianki"?

Polecane posty

Gość IMO13716
reminiscencja "gdzie tu widzisz dramatyzowanie? większość lasek współcześnie to dzi**i i żadna różnica, czy im za to płacą czy nie. prostytutki przynajmniej na tym zarabiają znajomości? dawanie d**y to jest chyba jedyna praca, do zdobycia której są niepotrzebne." .......................................................... Właśnie o to chodzi. Dramatyzowałaś, bo to jest normalne i film niczego nowego nie nauczy. A co do znajomości, to idź zajmij jakąś miejscówkę i zobaczymy jak szybko dostaniesz kopa...

cóż, film poucza, że należy się zacząć puszczać od wczesnego gimnazjum. przeciętnie dziwki zaczynają na studiach, żeby się utrzymać w dużym mieście :classic_cool: miejscówkę? taką w pkp? :P

Gość IMO13716
Reminka: a) Wystarczy włączyć telewizję, żeby miec wszystko opracowane jeśli o puszczanie się chodzi. b) Nie mędrkuj :D c) Nie widze Twojego zdjęcia!

"Reminka" to do mnie? o_O a) prawa noga w praaaawo, lewa noga w leeeeewo i gotoooowe :D b) bo? c) ja Twojego też nie i niech tak zostanie :D

Gość Zuzanna Ameliiia
Wersja Etiudy WSF jest duzo lepsza ale tez taka o niczym. W dalszym ciagu obstaje, ze niczego nie uczy. Salut - ktora wersje ogladales?

Gość IMO13716
reminiscencja "a) prawa noga w praaaawo, lewa noga w leeeeewo i gotoooowe b) bo? c) ja Twojego też nie i niech tak zostanie" .................................................... Oj laska... a) Trzeba jeszcze ustalić cennik... b) bo...bede zmuszony pokazać Ci gdzie jest miejsce kobiety! c) Jestem pomarańczkiem i nie moge robić stopki ze zdjęciami...sorry.

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - przestan sie wyklocac z dziewczynami na tym topie. Trzymaj sie tematu jesli mozesz. Temat prostytucji jest stary jak swiat. W Galerianki - nie wierze. Mysle tak samo jak ktos na poprzedniej stronie ze to rozdmuchana sprawa.

Gość IMO13716
Zuziu - o co chodzi z tym Twoim fanatyzmem?

Gość Zuzanna Ameliiia
Z fanatyzmem odnoscie czego?

Gość IMO13716
Z tym tematem. Galerianki są jak każda inna kurwa - ile takich widzisz na odcinku 100 kilometrów autostrady? Kilka. Tak samo tylko kilka kręci się po dużych centrach.

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - nie zrozumielismy sie. Ja nie mam ochoty na roztrzasanie tematu prostytucji w zadnej wersji. Ja chcalam wiedziec na ile przekonywujacy jest film.

Gość IMO13716
A po co Ci to wiedziec? Laska. Lepiej wrzuć jakieś fajne niedoubrane fotki.

Gość Zuzanna Ameliiia
Dobranoc IMO

Gość IMO13716
Podwijamy ogon i w nogi...

Gość Zuzanna Ameliiia
Nie podwijamy ogona tylko skoro nie chcesz dyskutowac to po co mamy nabijac posty? Zdjec nie wklejam.

Gość IMO13716
Ale o czym tutaj dyskutować? Jakis film o galeriankach powstał i co z tego? Mamy gadać o reżyserii, pracy kamery, makeupie, ile kosztował i jaka była oglądalność? Czy może lepiej dyskutować o samym hmm...procederze?

Mnie się podobał... Pokazuje współczesny problem i jego dramatyczne konsekwencje.

Gość Zuzanna Ameliiia
Temat mial byc o jakosci filmu. Procederu nie ma co dyskutowac. Przedyskutowano go juz na wszelkie mozliwe sposoby.

Gość IMO13716
Zuzia - może lepiej zaatakuj jakiegos kolesia i zasyp go pytaniami/radami przy partyjce Brydża...

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - nastepnym razem to TY wymyslisz jakis interesujacy temat. Dobranoc.

Gość IMO13716
Zuzia - moja ksywka (czy może IP) jest zablokowana przed zakładaniem nowych tematów.

Gość Zuzanna Ameliiia
Moja nie jest. Podaj temat to ja zaloze w Twoim imieniu

Gość IMO13716
"Czy Jaroslaw Kaczyński powinien zginąć razem z bratem?" Z góry dziękuje i uważaj na jednego takiego co bluzgał będzie. :P

Gość IMO13716
Ale jutro wieczorem - nie dzisiaj. ;)

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - poprawiles mi humor przed snem. Znikam juz stad. Dobranoc.

IMO: a) można zorientować się w necie, ile i za co biorą koleżanki po fachu :P b) hłe hłe :D c) wycisnę soczek z pomarańczka :classic_cool: qrfa, źle zabrzmiało..

Gość IMO13716
Kolorowych snów Zuziu. Reminka - a Tobie, to pewnie raczej mokre sny grożą. :P

spoko, mam z kogo wyciskać :P ale sok pomarańczowy świeżo wyciskany też jest ok.

Gość IMO13716
Uważaj bo takie wyciskanie innych pomarańczy, gdy masz swoje może być ryzykowne. Na przykład z nerwów sok może Ci trysnać w oko...

Gość ciocia samo zło
Ten film, oprócz tego, ze nie wniósł niczego nowego do polskiej kinematografii, a wręcz zaniżył jej poziom, to dodatkowo narobił wyłącznie szkody. Niczego nowego się z niego nie można dowiedzieć, nie ma żadnego morału i w żaden sposób nie jest pouczający. Jedyne co zrobił, to pozwolił się dowiedzieć o istnieniu zjawiska "galerianek" tym, którzy jeszcze o jego istnieniu nie wiedzieli, a poza tym, dal jeszcze wskazówki młodym dziewczynom wskazówkę, jak można sobie dorobić na tym, co normalnie robią kolegom ze szkoły albo z osiedla regularnie, tyle ze za free.