Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Ameliiia

Kto ogladal film "Galerianki"?

Polecane posty

Gość Zuzanna Ameliiia

Jak Wam sie podobal?

Gość her_komendante
a co ? chcesz się wzorować ?

Gość malo optymistyczny
poiwedzialabym

Świetny film o współczesnych dupodajkach. Mam na DVD.

Gość Zuzanna Ameliiia
Tam nie za bardzo jest na czym sie wzorowac. Zgadzam sie z dwoma komentarzami pod filmem: 1. Temat stary jak swiat 2. Dawno nie ogladalam wiekszej chaly.

Gość dobry film, oglądałam kilka
razy. i tę etiudę i wersję pełnometrażową. smutne, ale prawdziwe. aż strach mieć w dzisiejszych czasach córkę :(

Gość IMO13716
Cześć laski, kiedy wrzucicie swoje zdjęcia (nie martw sie Rokk - nie będe się bardzo brechtał :P )?

Gość Zuzanna Ameliiia
Metrigoton - co Ci sie podobalo w tym filmie? Oprocz muzyki? IMO - obejrzyj film i cos napisz. Bardzo jestem ciekawa Twojej opinii.

IMO, odwal się. Fochnęłam się na Ciebie i już więcej nie skieruję do Ciebie swojej wypowiedzi. Możesz się już zacząć cieszyć.

Gość Zuzanna Ameliiia
rokkk - zostaw IMO , lepiej napisz cos o filmie

moim zdaniem to rozdmuchana ściema. mieszkam w dużym mieście, jeżdżę w związku moim zawodem do innych miast i nie widziałam jeszcze w żadnej galerii ani jednej galerianki. może one teraz po wsiach chodzą? :classic_cool:

Gość Zuzanna Ameliiia
Sciema na bank ale nie o to chodzi. Scenariusz - jak dla mnie - beznadziejny. Niczego nie uczy, niczego nie pokazauje i o niczym nie opowiada.

Gość IMO13716
Zuzia - oczekujesz, że naprawde obejrzę 70 minut bzdur, czy po prostu chcesz pozbyć się mojej niewygodnej obecności na ponad godzinę?

jak to niczego nie uczy? to przecież podstawowy kurs prostytucji :o jeszcze kilka takich filmów i bycie galerianką będzie cool i trendy.

Gość IMO13716
Dramatyzujesz. Prostytucja jak wszystko w życiu opiera się na znajomościach...

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - naprawde chetnie poznam Twoje zdanie ale do tego musialbys obejrzec film. Twoje zdanie nie musi byc takie samo jak moje. Moze byc zupelnie inne. Slyszalam duzo na temat tego filmu i postanowilam go obejrzec. Salut - widziales film czy tylko tak napisales aby cos napisac?

Może i ten film porusza jakiś ważny społeczny problem. Cała reszta (realizacja) była chyba nieprzemyślana i skończyło się na fajnych planach. Mam wrażenie, że tak naprawdę jest kierowany do.. nikogo. Nie niesie żadnego przesłania.

Gość IMO13716
Rokk - a za co się fochasz, bo nie przywiązuję wagi do naszych konwersacji. :D To znaczy przywiązuję, ale szybko zapominam...

Gość IMO13716
Zuzia - aby moje zdanie miało jakąkolwiek wartość musiałbym zostać produktywnym hmm...członkiem tego forum - NIEDOCZEKANIE WASZE! :D

Gość marcin84w
ten film to ściema. Mieszkam w Warszawie i znam galerie handlowe.Można spotkać wiele młodych i chętnych lasek,ale żeby im zaraz kupować coś? Po co? One i bez tego są chętne.Wystarczy trochę kasy na pokaz

Gość IMO13716
Nie wiem czy się zalicza, ale wiem, że powinnaś wstawić bardziej frywolną fotke.

post mi wcielo a bylo ze ogladalem juz dawno te chale:P a ty sie popodniecaj dalej zuzanno :P

"Dramatyzujesz. Prostytucja jak wszystko w życiu opiera się na znajomościach" gdzie tu widzisz dramatyzowanie? większość lasek współcześnie to dziwki i żadna różnica, czy im za to płacą czy nie. prostytutki przynajmniej na tym zarabiają :D znajomości? dawanie dupy to jest chyba jedyna praca, do zdobycia której są niepotrzebne.