Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca co zrobić_81

7latek i masturbacja

Polecane posty

mój 7 letni syn często bawi sie swoim ptaszkiem, czesto tez kładzie sie na poduszcze umieszczonej na wysokości ledzwi i na niej "jeździ", niewiem czy powinnam przemilczeć, krzyczeć czy porozmawiać.... czy to normalne?

Gość mamammaammamama
ale powinnaś go zająć czymś innym, jakaś nowa zabawa albo spacer, a w rozmowach w toku psycholog polecała zrobić dziecku relaksujący masaż plecków, to powinno go rozładować. nie krzycz na niego.

Gość mamammaammamama
to normalne w tym wieku

dzięki , uspokoiłyście mnie

Gość lukedukebum
Mój też się bawi siusiakiem mówiąc że mu przyjemnie wtedy. Czasem krzyczę jak słyszę że przesadza (kołdra szumi i wszystko jasne) ale bez szaleństwa - ja też lubię jak mi jest przyjemnie, to czemu dziecku zabraniać???

Gość Pyton78
Ja uwzam to za porazke, jak dochodzi do tego ze dziecko bez przerwy to robi. Jak rozmawia, bawi sie, w pizamie, w ubraniu to chyba patologia. Co wtedy zrobic. Osobiscie mnie to przerasta, ten widok jest dla mnie szokiem. Mama dziecka o tym wie, ale tlumaczy iz nie daje rady. Lubie ja i ona mnie, ale chyba sie wycofam bo mnie ten problem przerasta... Przepraszam za brak Polskich zn, ale nowe oprogramowanie WP7 jeszcze do tego niedorslo.

Gość pewnie ma jakąś rudą na oku
kolejny zbokol rośnie jak jego ojciec pewnie :O Fuj, co za pojjeby płodzicie to po prostu szok :O