Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brown girl10000

FOTO MOJEJ TWARZY - OCEŃCIE

Polecane posty

Gość brown girl10000

Witam, możecie wypowiedzieć się na temat tego, co sądzicie o mojej twarzy, czy powinnam może coś zmienić w swoim wyglądzie? Dzięki za odpowiedzi :) Foto: http://www.voila.pl/446/l4f48/?1

Gość brown girl10000
co oznacza to Twoje lol?

Gość brown girl10000
Czy jestem ładna ?

Gość brown girl10000
Bumbumshoko myślę dokładnie to samo odnośnie farbowania, chciałabym wrócić do brązu, bo naturalnie jestem ciemną szatynką, ale nie mogę pozbyć się tej czerni, a boję się dekoloryzacji... :(

Jesteś ładna, ale te włosy niepotrzebnie Cię szpecą. Zainwestuj w jakieś dobre odżywki i zmień kolor włosów i fryzurę :)

masz włosy jakby cię jastrząb brał . Okropnie zniszczone końcówki jak szczota , i ten kolor ...

Gość no padne ze smiechu
wow ruchalem ta laske hahah . jaki swiat mały

Gość brown girl10000
To pytanie z 12.47 "czy jestem ładna" nie jest mojego autorstwa, bo nie uważam się za ładną. Zmienić fryzurę - ale na jaką? hmmm...

Może lekko rozjaśnij delikatną farbą, nadchodzi wiosna to słońce też trochę rosjaśni. A jeśli uważacie, że jest brzydka to wasza sprawa, na pewno nie jest brzydka, trochę mylicie świat wirtualny/photoshopowy z rzeczywistością :o Ideały się znalazły...

Gość brown girl10000
No padne ze smiechu - idź sobie lepiej zrób lewatywę, bo gówno przez Ciebie przemawia, ruchałeś to może tapczan po pijaku ;)

Gość no padne ze smiechu
mam twoje zdjecia na waleta, wkleił bym na necie ale zarazzamkna za znecanie sie czy jakos tak. daj meila to wytsle na twoja pczte.

Gość brown girl10000
Dzięki Bumbumshoko, chyba tak muszę zrobić ;)

Gość biowax szampon
wyglądasz jak stara cyganka, albo jakbyś paliła wagon papierosów dziennie, zmień kolor włosów obetnij je bo sa masakrycznie zniszczone jakiś cieplejszy kolor, i nie maluj tak parszywie oczek, bo to Cie postarza... Ile masz lat, bo widać że jestes dość młoda ale dziwnie postarzona i na pierwszy rzut oka oceniłabym Cię na 37 lat zaniedbane 37, po chwili widać że to buźka dziecka...

Gość brown girl10000
bo ja dziewica jeszcze

Gość brown girl10000
37? wow... a ja dwudziestolatka jestem no to mnie dobiłaś :P

Gość zebra w kropki i w kwadraty
kolor włosów zmień...

Gość brown girl10000
i nigdy sie jeszcze nie calowalam, a zdjec nagich tez nie mam :)

Gość biowax szampon
włosy zafarbuj u fryzjera nie rób tego sama, odżyw je i staraj się maskować sińce pod oczami.. Może to nie jest od razu oznaką jakichś chorób- tpu anemia, niektórzy mają takie z natury siniaki i nie używaj na codzień czarnej kredki na dolną powiekę! Straszliwie podkreśla Twoje wory pod oczami.

Gość EE2QE
BIOWAX MA RACJĘ - PODSTARZONA CYGARAMI PRAWIE 40 TKA

ładna jesteś :) moim zdaniem lepiej by ci było jakbyś wróciła do naturalnego koloru ;)

Gość brown girl10000
Ptasiek i tu Cię zaskoczę... studiuję prawo w trybie stacjonarnym... nie wiem czemu ludzie tu piszący mają taką dziwną manierę oceniać innych przez pryzmat własnych wartości? Dodałam zdjęcie, bo chciałam konstruktywnych rad na temat wyglądu, nic więcej. Psychoanalizę, skądinąd w ogóle nie miarodajną! pozostaw dla bliskich. :)

Gość biowax szampon
masz 20 lat, to tym bardzije zmień coś w sobie, nie chcę być złośliwa, chcę Ci doradzić jak wyglądać lepiej, bardziej świeżo.. Podkreslaj bardziej usta nawet zwykła bezbarwną szminką, o włosach już mówiłam, no i możesz ubierać się w żywsze kolory, osobom z Twoją karnacją i kolorem oczu mogą szaleć jeśli chodzi o kwestię ubioru, i zrób coś z tymi sińcami a to na pewno odejmie Ci lat. Nie mówię, że jesteś paskudna, po prostu nie potrafisz zadbać o siebie należycie

No ja właściwie to też radzę wizytę u fryzjera, lepiej samemu się nie bawić w farbowanie farbowanych włosów, bo ciężko ocenić wynik końcowy :) I nie cieniuj tak mocno włosów.

Gość powiem ci szczerze
ze jestes paskudna

Gość kioo
no przykra sprawa ale ladna to nie jestes:( straszne te wlosy,fakt,brwi,co to za brwi? cienie pod oczami,i faktycznie cos jak stara cyganka:((