Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani wiosna już przyszła

dawny kolega z liceum!!!

Polecane posty

Od mojej matury minęło 5 lat,jestem już po studiach i jakoś sobie układam życie, utrzymuję też kontakty z niektórymi osobami z liceum. Ostatnio szłam sobie przez miasto i patrzę a z naprzeciwka idzie mój dawny kolega, który w liceum był uważany za totalną łajzę, przyznam się że czasem go wyśmiewałam. Przez te 5 lat że tak powiem wyprzystojniał,szedł w dobrych ciuchach, ale to nieważne. Ja do niego "cześć" nawet się zatrzymałam, żeby pogadać a on tylko spojrzał w moją stronę takim dziwnym wzrokiem i poszedł dalej. Nie ukrywam że trochę mi przykro bo myślałam że zapomniał mi to że się z neigo wyśmiewałam i podpuszczałam go w szkole bo był nieśmiały i się często "zawieszał"...a tu takie coś :( może go spróbuję odnaleźć przez nk i jakoś go przeproszę? jak sądzicie, zrobić tak?

Gość tommy vercetti
0/10

Możesz próbować ale założe się, że to nic nie da i słusznie :O Pewnie nie chce mieć nic wspólnego z osobą, która nim pogardzała. Masz za swoje, teraz już nic nie zdziałasz.

to nie jest prowo :o nie pogardzałam nim po prostu dla mnie był śmieszny i przyłączałam się do innych

Patrzcie zrobił się przystojny i lepiej się ubrał i już "przyjaciółka" z dawnych lat się obudziła, dobrze ci tak :) jesteś obłudna.

No i co z tego ? Jesteś żałosna i zasłużyłaś na to. Teraz to Ty sobie możesz pocierpieć, bo on ewidentnie będzie miał Cię w dupie i nie będzie chciał mieć z Tobą do czynienia :)

jakby był źle ubrany to też bym powiedziała cześć:o