Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S.B

Moja dziewczyna jest najpiekniejsza

Polecane posty

Gość S.B
Jak sie nie ma czym pochwalic, to pewnie nie wystawia. Ale ja mam

Gość kikaaaaaaaaaaaaa
Ile masz lat? 16? Jeszcze mlody i naiwny.

Gość a czy ona wie że
wstawiłeś jej zdjęcie na forum, na którym przesiaduje parę tysięcy zboczeńców, że już o debilach i zazdrosnych dziewczynach, którzy potrafią taką pannę znaleźć i zrobić jej piekło z życia, nie wspomnę? skąd się biorą ci kretyni, którzy chwalą się swoimi dziewczynami jak towarem na anonimowym forum? :O

hmmm...nie przypominam sobie Leviatanie,postu w który pytałabym Cie o radę...więc daruj sobie:)

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
"sb a jak ona wygladala przed wypadkiem?" :D :D :D

missyyy -> tak tylko mówię bo trochę sztucznie wyszłaś na tym zdjęciu a niepotrzebnie używasz aż tyle makijażu :)

Gość missyyy jaka Ty ladna jestes
:P 🖐️ a ty levi pouczaj swoja stara bo przeciez na babe cie nie stac :D

Gość why so seriousss
nie jest brzydka, ale ma brode w kształcie pupy ;D

Gość kotekpiesekwrr
Ha ha ha :D ona najpiekniejsza??? Chuyba na wsi jak wszyscy wyjada :D tłusta twarz a reszta też na pewno wieśnaicki kolczyk + wiejskie brwi, głupi wyraz twarzy, nawet nie npotrafi normalnej miny do zdjecia zrobic :D ta co wczoraj cipke pokazywała miła przynajmniej twarz ładną a to to jakiś knur :D

Gość kotekpiesekwrr
Missy jestes piękna ❤️

missyyy jaka Ty ladna jestes -> ależ przecież ja nie powiedziałem że missy jest brzydka :) tylko że niepotrzebnie swoja urodę chowa pod maską z makijażu ;)

Gość jijijijjjjjj
Piekna to jest na przyklad Monica Belluci, a ta dziewczyna jest przecietna nic nadzwyczajnego.

Gość jijijijjjjjj
Levviatan ma racje, jestes bardzo ladna, ale jak dla mnie za duzo makijazu.

Gość anya rybyk19
dziewczyna ze zdjecia ladna. troche oczka ma male ale takto ladna. i powinna bardziej zapuscic brwii bo te wyskubance sa niefajne. szczurzy wypierdku LEVIATANIE, gdzie kurwa ta dziewczyna ma duzy nos? widzialas dziwko duzy nos?! kupo gowna pierdzielona:D

Gość anya rybyk19
poza tym autorzyno..zal mi ciebie ze wstawiasz zdjecie swojej dziewczyny na takie forum pelne pasztetow, przegrancow i wysuszonych szczurow o dozywotniej gwarancji czystosci typu leviatan. bylam pewna ze zjebia twoja dziewczyne. no coz, taka dola brzydul, paskudnych facetow co do konca zycia beda prawikami i zakompleksionych i zachukanych matek polek :D ja mam i z nich i z ciebie autorze niezly polew ze dajesz swoja dziewczyne na pozarcie takim paszczakom :D

Gość noName210
a wiesz...ja ją chyba znam i ciebie też znam...

A co wy takiego ładnego widzicie w jej włosach? Dziewczyna jak dziewczyna, brzydka oczywiscie nie jest :) Jak dla mnie, jedyne co ma ładnego to oczy.

Gość vhvj
ee taka sobie bez szału .. znam ładniejsze .. ta troche gruba

Gość Zniesmatszona - ja
Calkiem ladna. Nie wiem co wy od niej chcecie

Gość robertoooocb
Oto najważniejsze co musicie wiedzieć: Establishment naukowy i medyczny nie przyzna się oficjalnie do istnienia świata duchowego czy życia po śmierci, nawet wobec niezbitych dowodów. Powodem oczywiście jest pieniądz. Tak, podobnie jak cały ten świat, nauka również nie uniknęła korupcji, i jest polem do zbijania biznesu. Badań w tematyce o ktorej piszę, po prostu z uprzedzenia i braku korzyści finansowych nikt nie chce ani wspierać, ani finansować, ani promować. O przypadkach kiedy to prawdziwi nieskorumpowani naukowcy stwierdzili że mają dowody na to, że każdy człowiek ma nieśmiertelną duszę, która jest właściwym umyslem i świadomością - napisały głównie portale i gazety związane z wiarą, katolickie. Redaktorzy "renomowanych" naukowych czasopism nie opublikują takich artykułów z prostego powodu: ośmieszenie poprzez materialistyczny establishment naukowy i biznesowy, a przecież redaktorom zalezy na ich pracy i źródle dochodu. - tymczasem jest to prawda. artykuły i materiały filmowe na ten temat nie ukazały się też na polskich głównych portalach np. na onecie, wp,interii,gazecie, a także w polskich czasopismach. Niektórzy naukowcy którzy szczerze poszukiwali prawdy, a nie uprawiali naukę jedynie dla biznesu - już przeprowadzili stosowne doświadczenia i obserwacje, i zdobyli niezbite dowody na istnienie duchowej świadomości i życia po śmierci. James Randi i jego milion dolarów za zademonstrowanie jakiegokolwiek "zjawiska paranormalnego"? A kto powiedział że ten człowiek jest uczciwy? Przecież to nie jest transmitowane na żywo w TV publicznej, gdzie oglądają miliony, tylko dzieje się w prywatnym zaciszu. Uważam, że wielu ludzi już mu przedstawiło dowody, ale on na siłę im wmówił że stosują sztuczki iluzjonistyczne itp. byle tylko nie wypłacić nagrody Nikt mu nie udowodni oszustwa, bo póki to nie będzie transmitowane na żywo na świat - nie ma po prostu takiej możliwości. To co jest w podręcznikach, encyklopediach, czasopismach naukowych, to co wykłada się na uczelniach to tylko ta część nauki, która przeszła przez cenzurę establishmentu, czyli została dopuszczona do wiadomości publicznej drogą głosowania większości... Musicie wiedzieć, że nauka posunęła się dalej, tylko media tego nie rozpropagowały, a wy ufacie mediom i stereotypowi a nie szukacie samodzielnie prawdy. Każdy człowiek ma nieśmiertelną duszę, która jest umysłem, jaźnią, świadomością, osobowością, pamięcią. Mózg jest interakcyjnym kwantowym odbiornikiem i nadajnikiem dla duchowego umysłu. Duchowy umysł nieustannie moduluje stany kwantowe w mikrotubulach, dlatego też właśnie mimo wysokiej temperatury, ciągle zachowują one kwantową koherencję, i synchronizują ze sobą poprzez splątanie kwantowe pracę wszystkich mikrotubul w mózgu, co się przekłada dopiero w dalszej kolejności na pracę neuronów. Neuronalna transmisja synaptyczna jest sterowana poprzez rozkazy z mikrotubul, a mikrotubule otrzymują je od duchowego umysłu którego wpływ objawia się poprzez modulację tych stanów kwantowych na poziomie subatomowym. To co odbierają zmysły - trafia do mikrotubul, a w konsekwencji do duchowego umysłu. To co myśli duchowy umysł - przekłada się poprzez mikrotubule i synapsy na sterowanie materią, czyli ciałem. Teoria dualizmu interakcyjnego John Carew Ecclesa, oraz kwantowa teoria świadomości Orch-OR Rogera Penrose i Stuarta Hameroffa - są prawdziwe. Przeczytajcie artykuł i poznajcie prawdę: http://www.orch-or.pl lub wpiszcie w google: świadomość to nie mózg

no ładna, nie powiem, ale czy piękna? hmmm ale ważne, że Tobie sie podoba :) no chyba, że to jest prowo :O

Gość S.B
Ooo widzę, ze jest coraz więcej wielbicieli mojej ukochanej :) Jasne, ze mi sie podoba! A na zywo jaka jest sliczna, mowie Wam Ludzie ;)

Gość ecree
ale się wszyscy podniecacie :D a dziewczyna, jak dziewczyna...