Amelka90 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 dziś mam 3 dzień cyklu,miesiączkę dostałam na czas,trwała 2 dni,a dziś jest trzeci i już jej praktycznie nie ma,dziwi mnie to bardzo bo ja zwykle mam 5-6 dni,a temperatura dziś wynosi 37.1,przeziębiona nie jestem napewno. Czy to prawidłowa temperatura podczas miesiączki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykolejona 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 nie! to nie jest prawidłowa temperatura na początku cyklu.. ;o może zrób test :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelka90 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 a jaka powinna być prawidłowa temeratura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelka90 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 powie mi ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Kwiecień 5, 2011 Jejku, przecież to kwestia indywidualna :O może dla Ciebie to akurat normalna temp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach