Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość 548564653
grty nie za parę groszy tylko za kaszki ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

to czy wystawiam zdjecie corki nie znaczy ze jestem nie odpowiedzialna matka! a wy co myslicie, ze jak wystawicie zdjecie swojego dziecka na NK lub inny portal społ. to tam sa 'bezpieczne'?? (pewnie wiekszosc z was wystawia swoje dziecko np. na nk) ja nie mam sie czego ani kogo wstydzic wiec pozwolilam sobie wystawic zdjecie do oceny. a wy poprostu albo macie kompleksy albo sie wstydzicie! a moze nawet nie macie swoich dzieci i w ten sposob odreagowujecie?

Gość różafruża29
dobry pomysł:D zrzućmy sie jej na te kaszki:D na potrójny zestaw:D

Gość różafruża29
taaaaa, nie mamy............jestes jedyna kobieta na tym forum ktora ma dziecko:O boze,widzisz i nie grzmisz:O

Gość lubellkaaa
o kurde myslałam że to jednak jakaś prowokacja ale chyba nie :/ to jedna z tych które na NK wstawia 15000 zdjęć swoich dzieciaków i nawet USG, otóż poszukująca rozumu pragnę cie uświadomić że mam NK ale tylko jedno zdjęcie i to swoje i wyobraź sobie że mam śliczną córcię, której nie wklejam na portale społecznościowe, nie wiem czy jesteś sobie to w stanie wyobrazić ale sa ludzie którzy tego nie robią, a córka wklei sobie zdjęcie jak sama o tym zdecyduje. Życzę rozumu.

Gość WEIRD
chyba nie oczekujaca jest tu debilka i idiotka, bo wstawila zdjecie dziecka. co najwyzej ludzie z bobovity ktorzy konkurs wymyslili. i moze nie zrobila tego dla zestawu kaszek, tylko po prostu zeby pokazac mala. ma sliczne dziecko, wiec pokazuje wy nie chcecie to tego nie robcie, albo wstydzcie sie swoich dzieci i nie pokazujcie skoro dla was to oznaka zlego wychowywania :|

Gość kkjkj
Ja nie mam jeszcze dzieci, ale nie rozumiem tej nagonki na matke dziewczynki. Jesli wam sie nie podoba to nie glosujcie, a nie obrzucacie ja blotem. Ja powiem szczerze, ze Ci autorko zazdroszcze, tez chcialabym miec taka ladna coreczke w przyszlosci.

Gość hiena/a
może faktycznie sie zrzućmy na te kaszki, szkoda dziecka.

Gość hiena/a
WEIRD widzę że jesteś kolejną idiotką, nie potrafisz zrozumieć że tu nie chodzi o piękność dziecka tylko o to że jak już ktoś uważa że urodził miss świata to niech się nią chwali w gronie swoich znajomych/rodziny a nie w internecie gdzie każdy naprawdę każdy może wejść i zrobić z tym zdjęciem co mu się spodoba, a zapewniam cię tu nie siedzą tylko uczeni z tytułem honoris causa ale różne świry, psychole i pedofile. Czy naprawdę tak trudno to do jasnej cholery zrozumieć !? Ja już się mogę złożyć na te kaszki niech stracę.

nie bede z wami dyskutowac bo nie widze takiego sensu :) kaszek niestety moja corka jeszcze nie jada wiec same pomyslcie nie robie tego dla kaszek ;p jesli ja zle wychowuje corke bo dodaje jej zdjecie to inne Panie ktore maja inne zdanie niz wy tez sa pewnie wyrodnymi matkami wg was?!

Gość rumcajs z fiutem
pokaż swoją cipkę oczekująca !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ,m,,lmk
Czekoladowa Muffinka - juz sie tak nie podniecaj swoim tekstem:)

Gość maarta_2011
no glosiki oddane

Gość ropuchaaa
nigdy nie zrozumiem takich ludzi jak autorka. Choć zanm dobrze ten typ bo mam koleżankę która na NK umieszcza dziecko w każdej pozycji, jak je, jak robi kupke, jak sika, jak spi, jak smarka, jak ma wysypke, jak sie kąpie itp itd. Tak bardzo jesteście niedowartościowani że próbujecie zdobyć kompletny notabene często wymuszone, o cudowności waszych dzieci w internecie? Przykre.

Gość maarta_2011
nie rozumiem dlaczego jestescie złosliwe,,tyle jadu,nie mozecie poprostu zagłosowac Jest zestaw do wygrania to niech dzieciątko wygra,,,nie rozumiem tych dziewczyn z takimi zawistnymi komentarzami

Gość paleta kolorów podstawowych
czy twoja córka często trzyma ręce w ten sposób? kiedy było zrobione to zdjęcie? to dziecko ma wzmożone napięcie mięśniowe w obręczy barkowej, jeżeli po ukończeniu 3 miesiąca życia nadal będzie tak trzymać rączki, przejdź się z nią do neurologa/

Gość autorko wyobraź sobie
że nie wrzucamy zdjęć swoich dzieci na nk czy fb. Pokazuję je tylko znajomym i rodzinie. Uważam, że mam piękne dziecko (zresztą, kto tak nie uważa ;-) ), ale to nie znaczy, że mam je wystawiać na widok publiczny i naruszać jego prywatność.

Gość maarta_2011
chyba tak....jak mozna takim być pustym i takie rzeczy dziewczynie na dziecko wypisywac..

Poza tym nie cierpię, gdy mamuśki piszą "DZIECIĄTKO" :-O

Gość dziwne ze tak sie oburzylyscie
śliczna kruszynka :) Głos oddany :)

CiagleOczekujac - no i swą ostatnią wypowiedzią pokazałaś, jakim jesteś typem człowieka. Gratulacje :-O

Gość alliss
biedne te dzieciątka :( same nie mają pojęcia jak ich mamuśki szachują ich prywatnością, ja oglądając zdjęcia z mojego dziecinstwa widziałam jedno na którym mam jakieś 4 miesiące jestem nago i mama mnie kąpię, byłam zła że ktoś mi takie zdjęcie zrobił i komuś mógł w ogole pokazać. Teraz jak patrze na NK i widzę te maluszki powystawiane na widok publiczny różnych świrów to smutno mi bo one nie zdają sobie sprawy z tego że debilni rodzice igrają sobie w taki sposób ich zdjęciami i prywatnością. Jak dorosną to mogą się zdziwić że ich zdjęcia niekoniecznie będą sie znajdować na ich komputerze.

Gość paleta kolorów podstawowych
ciągle oczekując- czy będziesz uprzejma odpowiedzieć na moje pytanie?