Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość autorko wyobraź sobie
alliss - myslę, że matka która pisze "spierdalać ścierki", nie zrozumie tego, co do niej piszemy...

Gość rowalasz mnie
to się ciągle szukająca rozumu popisała chamstwem, nie sztuka się zaplodnić kretynko i nie sztuka urodzić ale sztuka być odpowiedzialnym i przewidującym rodzicem ! Takie jak ty i tak tego nie zrozumieją.

Gość alliss
autorko wyobraź sobie też tak myślę niestety.

Gość kaśka.aaa
domyslałam się że ktoś się podszył ale to nie zmienia faktu że idz po ruzum do głowy kobieto i to że inne wystawiają dzieci w internecie do oceny to nie znaczy że ty to musisz robić, Przemyśl to prosze Cię !

Gość maarta_2011
a co sie takiego stało ze wystawiła?

Sorry, nie zobaczyłam, że zamiast małego l u podszywa jest duże I. Ale to nie zmienia faktu, że nie robisz mądrze

Drogie Panie ;) z tym tekstem "spierdalac scierki" to akurat nie moje ;/ ktos sie podszyl. jesli mialabym sie tak wypowiedziec to odrazu bym sie tak wypowiedziala po waszych pierwszych komentarzach a nie teraz;/ no ale wam mozna tlumaczyc co nie :D :) ;/ zreszta juz wczesniej wspomnialam ze nie ma sensu dyskutowac. kazda z nas kocha swoje dziecko i kazda dba o nie na swoj sposob. ja robie to tak wy inaczej. proste

Najgorsze jest to, że nie przyjmujesz do siebie słów krytyki. Naprawdę źle robisz, wrzucając zdjęcia dziecka do internetu. A to, że inni tak robią, nie świadczy o tym, że to coś normalnego. Przecież ogólnie wiadomo, że 80% społeczeństwa to idioci ;-)

Gość niestety jest trochę racji
w tym, że niebezpiecznie jest umieszczać w sieci zdjęcia dziecka na prawo i lewo. Dotyczy to również zdjęć na naszej-klasie itp., z tą jednak różnicą, że na naszej-klasie na ogół nie tylko upublicznia się wizerunek dziecka, ale i matki. A tu jest cokolwiek nie fair: bez "pytania" umieszczasz wizerunek dziecka w sieci, a Twojego nie ma. Może wkleisz nam tu jakieś Twoje zdjęcie? Nie chodzi o żadne kompromitujące zdjęcia, tylko zwykłe, na których widać by było Twoją twarz. Wtedy zagłosuję na dziecko.

Gość zniesmaczona zyciem
sliczna niunia,a wy wszystkie tluki do roboty sie brac,a nie topik zasmiecac....zygac sie chce jak sie was czyta!!!!!! wiesniaki!!!!

Gość hnhhhjh
niunia? niunia to sie do psa mowi, wiejski przygłupie wyzej:D

wiele mam umieszcza zdjęcia dzieci w stopkach a wy się czepiłyście autorki. dziecko śliczne jak każde.