Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deser

ile kilogramow?

Polecane posty

no dziewczyny ja juz pisalam wyzej ze ja przestalam palic ale dam wam dobra rade nie objadajcie sie na poczatku ciazy!!!!!i nie pijcie za duzo sokow i nie jedzcie slodyczy!!mnie to tak zalatwilo a wogole nie lubilam slodkosci na poczatku i tak sie tyje no ale u mnie 8 kg w 4 miesiacu to bylo znacznie za duzo teraz koncowka i ledwo sie ruszam no i pierwsze skurcze tez juz mam

Gość hyjhkjkljl
up

Gość dwkldjefwio
jdkjqwkd;kqw;k;ek

Gość 1112233131331
Ważę ok 60kg -166cm Ciaze w wieku 25, 28, 30- (w trakcie). Waga dzieci po porodzie prawidłowa. Przytyłam 16 kg w każdej za pierwszym i drugim razem , mało traciłam zaraz po porodzie bo raptem 6kg. Wracałam do normy przez 6-10 miesięcy (karmiąc do ok roku), choć w okolicach brzucha nigdy nie wróciłam do normy (oponka i brak ćwiczeń). w kostiumie kąpielowym i bez nie wyglądałam już jak przed ciążami ale w sukienkach budziłam podziw-mówiono:" po 2 dzieci masz super figurę" itd.... teraz 28 tydzień i 9kg na plusie wiec pewnie jeszcze 4-5 przybędzie. Mój błąd to białe pieczywo, soki no i czasami brak opanowania w jedzeniu bo lubię-kocham jeść. Właśnie od poniedziałku przerzuciłam się wyłącznie na ciemne pieczywo i nie wcinam po 20, staram się mniej jeść tzn mniejsze porcje bo męczy zgaga. Mam kolezankę bardzo szczupła w 33 tyg ma raptem 8 kg, mam tez druga, która już urodziła (waga wyjściowa ok 75kg , przytyła 25kg, po porodzie nie wiem dokładnie ile starciła powiedzmy ze ok 10-12kg, po 2-3 miesiącach wróciła do swojej wagi obawiając się kolek u dziecka.

Gość bgdbndegzbn
getgb

Gość iwducbuidfcbhdbcideuixw
Przed ciaza wazylam 48. Mialam 24 lata, jak zaszlam. Przytylam 18 kg. Nie obzeralam sie, jadlam porcje, jakie przed ciaza, ale: -mialam apetyt na slodycze-batoniki bajeczny codziennie, a potem przezucilam sie na jednego loda, -po owocach i jogurtach bylo mi niedobrze, jedynie przez jakis czas strasznie smakowaly mi pomarancze i ryz/kaszka na mleku, -z warzyw to tylko marchewka z groszkiem i ogorki kiszone, -bardzo smakowalo mi mieso, w kazdej postaci i ziemniaki. Zaraz po przyjsciu ze szpitala mialam juz 10 kg mniej. W pierwszy tydzien zeszly mi jeszcze 3 kg. Potem przez dwa lata trzymalam wage 53-54 kg. Teraz, prawie 3 lata po porodzie, mam 49 kg. Tylko zostala mi skora na brzuchu brzydka i w rozstepach-mialam olbrzymi brzuch w ciazy (duzo wod plodowych i duze dziecko).

Gość jhiojoko
up

dziewczyny piszcie!!ja jeszcze nie urodzilam i na szczescie waga sie zatrzymala uff